Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Schau Nord-Als Boldklub
343 Tactiek 352 - offensive
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 43.8
solid Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bjørn trapt de bal weg. Bergstrøm kopt de bal weg. Tamacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamacas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lungholt met de inworp. Bernstein is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Shatilo ... Strafschop! Bernstein raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakkegaard neemt de penalty, wat een uithaal! Prusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bakkegaard is nu in balbezit. Bakkegaard schiet op doel. Prusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Nord-Als Boldklub 1:0

16e minuut.
Maska verovert de bal door een tackle van achteren. Bakkegaard onderschept slim de pass. Bakkegaard passt de bal zonder na te denken. Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen draait met de bal, schiet en ... Prusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bernstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz rent richting de bal. Bernstein onderschept slim de pass. Bernstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pausgaard onderschept slim de pass. Bernstein probeert naar een medespeler te passen. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen draait met de bal, schiet en ... Shatilo probeert de bal aan de voet te houden. Prusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Klungelig pakt Shatilo de bal. Bernstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergstrøm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bergstrøm krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Charniak is nu in balbezit. Snedsted verovert de bal door een tackle van achteren. Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson geeft een lange en hoge pass. Aslaksen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Aytemiz passt de bal met de wreef. Ferlara rent richting de bal. Ferlara passt de bal met de wreef. Daar is Caviglione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caviglione draait met de bal, schiet en ... Høst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Lungholt onderschept slim de pass. Lungholt speelt de bal door. Bernstein is nu in balbezit. Bernstein haalt uit met een fantastische trap. Prusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Nord-Als Boldklub 2:0

39e minuut.
Ferlara rent richting de bal. Lungholt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferlara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caviglione zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tamacas kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Høst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Klungelig pakt Lungholt de bal. Aytemiz geeft een hoge lob. Tamacas kopt de bal weg. Caviglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglione haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt verovert de bal door een tackle van achteren. Lungholt met een sublieme pass. Caviglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglione schiet op doel. Høst bokst de bal weg.

43e minuut.
Aytemiz met de inworp. Bergstrøm is nu in balbezit. Ferlara speelt de bal door. Caviglione is nu in balbezit. Caviglione draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Nord-Als Boldklub 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schau 58%, Nord-Als Boldklub 42%.
FC Schau - Nord-Als Boldklub 2:1

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prusek trapt de bal weg. Tamacas kopt de bal weg. Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara haalt uit met een fantastische trap. Høst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Schau - Nord-Als Boldklub 2:2

56e minuut.
Lungholt met een snelle inworp. Bakkegaard geeft een lange en hoge pass. Maska is nu in balbezit. Aslaksen verovert de bal door een tackle van achteren. Aslaksen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shatilo heeft problemen om de bal te vangen. Bernstein geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Aytemiz probeert naar een medespeler te passen. Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara passt de bal in één keer door. Caviglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglione schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tamacas is nu in balbezit. Bakkegaard speelt de bal door. Bergstrøm speelt de bal door. Caviglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglione haalt uit met een fantastische trap. Høst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Klungelig pakt Bechmann de bal. Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara met een sublieme pass. Caviglione is nu in balbezit. Caviglione draait met de bal, schiet en ... Høst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Ferlara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bernstein de bal. Bernstein schiet op doel. Prusek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Pausgaard is nu in balbezit. Pausgaard geeft de bal voor. Revsbæk kopt de bal weg. Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Nord-Als Boldklub 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schau 60%, Nord-Als Boldklub 40%.
FC Schau - Nord-Als Boldklub 2:3