Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spangsbjerg IF Stalybridge Celtic
Forsøg Tactiek Gert
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 50.8
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Janvier is nu in balbezit. Janvier passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ankjær de bal. Ankjær draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kastendeuch de bal onder controle te krijgen. van Assel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kastendeuch is nu in balbezit. Kastendeuch passt de bal zonder na te denken. Ültan probeert naar een medespeler te passen. Plata probeert de bal met de borst te controleren. Plata draait met de bal, schiet en ... Ørstrup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Bychowiec speelt de bal door. Ültan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ültan met een sublieme pass. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kastendeuch is nu in balbezit. Kastendeuch passt de bal zonder na te denken. Ültan rent richting de bal. Ültan geeft een hoge lob. Băluş geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Ørstrup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plata rent richting de bal. Plata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Stalybridge Celtic 0:1

20e minuut.
Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen passt de bal in één keer door. Janvier rent richting de bal. Janvier schiet op doel. van Assel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spangsbjerg IF - Stalybridge Celtic 1:1

21e minuut.
Vellemaa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

21e minuut.
Kastendeuch kopt de bal weg. Klungelig pakt Bychowiec de bal. Kragh-Jacobsen geeft een lange en hoge pass. Jerużalski rent richting de bal. Ankjær onderschept slim de pass. van Assel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Verstraten geeft een hoge lob. Żychliński onderschept slim de pass. Băluş controleert de bal met de borst. Cincă rent richting de bal. Cincă draait met de bal, schiet en ... van Assel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Bychowiec de bal onder controle te krijgen. Dudnic geeft de bal voor. Krohn heeft problemen om de bal te vangen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ursulescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ültan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bychowiec rent richting de bal. Bychowiec passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Stalybridge Celtic 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spangsbjerg IF 48%, Stalybridge Celtic 52%.
Spangsbjerg IF - Stalybridge Celtic 1:2

46e minuut.
Ankjær passt de bal met de wreef. Janvier is nu in balbezit. Criţă is nu in balbezit. Janvier onderschept slim de pass. Janvier haalt uit met een fantastische trap. van Assel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spangsbjerg IF - Stalybridge Celtic 2:2

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cincă met een snelle inworp. Roosjen met een sublieme pass. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær schiet op doel. van Assel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Băluş passt de bal zonder na te denken. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paavolainen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bychowiec neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedić geeft een hoge lob. Jerużalski controleert de bal met de borst. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. van Assel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Paavolainen stond buitenspel. Belodedić neemt vlug de vrije trap. Daar is Jerużalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Cincă onderschept slim de pass. Cincă speelt de bal door. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap. van Assel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Plata verovert de bal door een tackle van achteren. Roosjen maakt een afschuwelijke overtreding. Plata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dudnic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Plata springt en kopt de bal. Ørstrup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Roosjen speelt de bal door. Verstraten is nu in balbezit. Verstraten speelt de bal door. Klungelig pakt Ankjær de bal. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Cincă de bal. Cincă met een sublieme pass. Janvier is nu in balbezit. Klungelig pakt Janvier de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spangsbjerg IF 42%, Stalybridge Celtic 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spangsbjerg IF - Stalybridge Celtic 2:2