Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalybridge Celtic Spangsbjerg IF
Gert Tactiek Forsøg
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.4 gemiddelde waardering 57.7
excellent Schieten outstanding
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Belodedić rent richting de bal. Paavolainen verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Bøje ... Strafschop! Paavolainen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bychowiec neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen passt de bal met de wreef. Plata is nu in balbezit. Plata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Spangsbjerg IF 1:0

9e minuut.
Bøje onderschept slim de pass. Bøje probeert naar een medespeler te passen. Roosjen speelt de bal door. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stalybridge Celtic - Spangsbjerg IF 1:1

10e minuut.
Sorescu geeft de bal voor. Ültan kopt de bal weg. Klungelig pakt Krohn de bal. Plata rent richting de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap. Ørstrup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sorescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Criţă de bal. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Jerużalski rent richting de bal. Jerużalski geeft de bal voor. Daar is Ültan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verstraten onderschept slim de pass. Verstraten geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Plata verovert de bal door een tackle van achteren. Ursulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursulescu geeft de bal voor. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær draait met de bal, schiet en ... van Assel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Roosjen speelt de bal door. Verstraten met een sublieme pass. Daar is Janvier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær schiet op doel. van Assel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Janvier passt de bal met de wreef. Roosjen probeert naar een medespeler te passen. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Spangsbjerg IF 1:2

34e minuut.
Kastendeuch geeft een lange en hoge pass. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen probeert naar een medespeler te passen. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kastendeuch onderschept slim de pass. Kastendeuch met een sublieme pass. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stalybridge Celtic - Spangsbjerg IF 2:2

40e minuut.
Krohn kopt de bal weg. Roosjen is nu in balbezit. Roosjen speelt de bal door. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Spangsbjerg IF 2:3

44e minuut.
Ankjær onderschept slim de pass. Verstraten geeft een hoge lob. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Spangsbjerg IF 2:4

45e minuut.
Bøje geeft de bal voor. Inworp. Ültan met een snelle inworp. Plata rent richting de bal. Plata geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge Celtic 62%, Spangsbjerg IF 38%.
Stalybridge Celtic - Spangsbjerg IF 2:4

49e minuut.
Daar is Băluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu probeert naar een medespeler te passen. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier draait met de bal, schiet en ... van Assel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Spangsbjerg IF 2:5

59e minuut.
Verstraten rent richting de bal. Verstraten passt de bal zonder na te denken. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Spangsbjerg IF 2:6

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krohn met de inworp. Daar is Verstraten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verstraten geeft een lange en hoge pass. Kastendeuch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Criţă geeft een lange en hoge pass. Ursulescu geeft een hoge lob. Daar is Criţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier schiet op doel. van Assel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Spangsbjerg IF 2:7

76e minuut.
Jerużalski onderschept slim de pass. Jerużalski geeft een hoge lob. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap. Ørstrup werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Krohn is nu in balbezit. Krohn passt de bal zonder na te denken. Ültan rent richting de bal. Ültan geeft de bal voor. Ørstrup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paavolainen springt en kopt de bal. Ørstrup probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Spangsbjerg IF 3:7

85e minuut.
Żychliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Băluş is nu in balbezit. Băluş passt de bal met de wreef. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel. Ørstrup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Krohn passt de bal zonder na te denken. Verstraten bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstraten probeert naar een medespeler te passen. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge Celtic 56%, Spangsbjerg IF 44%.
Stalybridge Celtic - Spangsbjerg IF 3:7