Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nymark Vesterkredsens Elite
FRN 10 Tactiek OP
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 47.2
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


14e minuut.
Vågan geeft de bal voor. Inworp. Bärnsten met de inworp. Smółka geeft een lange en hoge pass. Debreceni maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
MacConnell met een sublieme pass. Oxholm is nu in balbezit. Olmedo begaat een overtreding. Olmedo krijgt een gele kaart. Oxholm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taşkıner wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Matev rent richting de bal. Kivelä verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Thiện is nu in balbezit. Kivelä onderschept slim de pass. Kivelä schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Olmedo probeert naar een medespeler te passen. Koreň is nu in balbezit. Koreň geeft de bal voor. Debreceni krijgt zijn hoofd ertegen. Vicente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Vesterkredsens Elite 1:0

32e minuut.
Olmedo probeert naar een medespeler te passen. Debreceni rent richting de bal. Smółka speelt de bal door. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vicente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Lyakhov met een sublieme pass. Bärnsten speelt de bal door. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Vesterkredsens Elite 2:0

42e minuut.
Fletcher met een sublieme pass. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell geeft een lange en hoge pass. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Oxholm is nu in balbezit. Oxholm probeert naar een medespeler te passen. Venezis rent richting de bal. Venezis schiet op doel. Hoàng Tâm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Vesterkredsens Elite 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 47%, Vesterkredsens Elite 53%.
FC Nymark - Vesterkredsens Elite 2:1

52e minuut.
Smółka passt de bal met de wreef. Kivelä is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gia Thiện. Gia Thiện krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Gia Thiện geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bartezzaghi de bal onder controle te krijgen. Venezis rent richting de bal. Daar is Venezis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tâm bokst de bal weg.

81e minuut.
Koreň is nu in balbezit. Bigović maakt een afschuwelijke overtreding. Koreň is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smółka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Debreceni krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
MacConnell met een sublieme pass. Taşkıner probeert naar een medespeler te passen. Mamlas is nu in balbezit. Venezis verovert de bal door een tackle van achteren. Venezis schiet op doel. Hoàng Tâm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Buitenspel voor Debreceni. Goede buitenspelval van de verdediging. Bigović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Oxholm kopt de bal weg. Venezis rent richting de bal. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tâm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Venezis verovert de bal door een tackle van achteren. Caporusso begaat een overtreding. Venezis raakt geblesseerd tijdens het duel. Taşkıner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Venezis springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Hoàng Tâm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 56%, Vesterkredsens Elite 44%.
FC Nymark - Vesterkredsens Elite 2:1