Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vesterkredsens Elite FC Nymark
OP Tactiek FRN6
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.2 gemiddelde waardering 57.8
adequate Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen solid


6e minuut.
Oxholm passt de bal in één keer door. Bärnsten is nu in balbezit. MacConnell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacConnell krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Koreň is nu in balbezit. Koreň passt de bal in één keer door. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - FC Nymark 0:1

16e minuut.
Caporusso speelt de bal door. Bärnsten is nu in balbezit. Bärnsten passt de bal zonder na te denken. Caporusso geeft een hoge lob. Debreceni springt en kopt de bal. Vicente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Fletcher geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szigeti de bal. Oxholm rent richting de bal. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Fletcher met de inworp. Taşkıner probeert naar een medespeler te passen. MacConnell rent richting de bal. MacConnell haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tâm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Oxholm is nu in balbezit. Mamlas onderschept slim de pass. Venezis is nu in balbezit. Venezis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vesterkredsens Elite - FC Nymark 1:1

29e minuut.
Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oxholm. Oxholm krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Hoàng Tâm met een harde bal richting middenveld. Caporusso heeft problemen om de bal te vangen. Olmedo met een sublieme pass. Debreceni is nu in balbezit. Debreceni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Caporusso geeft een lange en hoge pass. Daar is Gia Thiện, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gia Thiện met een sublieme pass. Debreceni rent richting de bal. Debreceni haalt uit met een fantastische trap. Vicente bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Inworp. Caporusso met een snelle inworp. Koreň rent richting de bal. Koreň geeft een hoge lob. Debreceni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vesterkredsens Elite 58%, FC Nymark 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vesterkredsens Elite - FC Nymark 1:1

47e minuut.
Fletcher rent richting de bal. Szigeti verovert de bal door een tackle van achteren. Szigeti geeft de bal voor. Debreceni rent richting de bal. Debreceni schiet op doel. Vicente bokst de bal weg. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Olmedo rent richting de bal. Olmedo geeft een hoge lob. Debreceni is nu in balbezit. Debreceni draait met de bal, schiet en ... Vicente maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Kivelä rent richting de bal. Kivelä passt de bal in één keer door. Bärnsten is nu in balbezit. Bärnsten geeft een lange en hoge pass. Debreceni springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bärnsten passt de bal met de wreef. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä passt de bal zonder na te denken. Debreceni bereikt de bal nog maar net als eerste. Debreceni draait met de bal, schiet en ... Vicente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Venezis rent richting de bal. Venezis passt de bal zonder na te denken. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - FC Nymark 2:1

78e minuut.
MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smółka. Lyakhov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lyakhov kan niet meer verder spelen. Kobierzyński komt het veld opgelopen. Taşkıner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Venezis maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoàng Tâm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Inworp. Caporusso met de inworp. Bärnsten geeft een lange en hoge pass. Kivelä maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vesterkredsens Elite - FC Nymark 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vesterkredsens Elite 61%, FC Nymark 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vesterkredsens Elite - FC Nymark 2:2