Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Schau Lyngham BK
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 20.7
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Snedsted rent richting de bal. Snedsted passt de bal met de wreef. Bakkegaard speelt de bal door. Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen schiet op doel. Krohn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard geeft de bal voor. Klungelig pakt Aslaksen de bal. Snedsted is nu in balbezit. Snedsted haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Lyngham BK 1:0

9e minuut.
Bakkegaard probeert naar een medespeler te passen. Snedsted is nu in balbezit. Snedsted passt de bal zonder na te denken. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Aslaksen haalt uit met een fantastische trap. Snedsted probeert de bal aan de voet te houden. Bernstein is nu in balbezit. Bernstein draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alomar de bal onder controle te krijgen. Krohn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lungholt speelt de bal door. Bernstein is nu in balbezit. Bernstein passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aslaksen de bal. Aslaksen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krohn trapt de bal weg van het doel. Bernstein kopt de bal weg. Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Graversen verovert de bal door een tackle van achteren. Graversen met een sublieme pass. Palmelund is nu in balbezit. Aslaksen verovert de bal door een tackle van achteren. Aslaksen schiet op doel. Krohn bokst de bal weg. Snedsted is nu in balbezit. Snedsted schiet op doel. Krohn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Lyngham BK 2:0

19e minuut.
Klungelig pakt Lungholt de bal. Lungholt geeft de bal voor. Daar is Aslaksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslaksen schiet op doel. Krohn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Malmros de bal onder controle te krijgen. Brandt met een sublieme pass. Snedsted is nu in balbezit. Snedsted schiet op doel. Krohn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Lyngham BK 3:0

25e minuut.
Aslaksen passt de bal met de wreef. Snedsted is nu in balbezit. Snedsted passt de bal met de wreef. Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Lyngham BK 4:0

26e minuut.
Bernstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernstein met een sublieme pass. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen schiet op doel. Krohn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Bjørn geeft een hoge lob. Nedergaard heeft problemen om de bal te vangen. Snedsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedsted draait met de bal, schiet en ... Krohn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Lyngham BK 5:0

34e minuut.
Graversen met een sublieme pass. Bernstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernstein met een sublieme pass. Klungelig pakt Aslaksen de bal. Aslaksen draait met de bal, schiet en ... Krohn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Lyngham BK 6:0

44e minuut.
Aslaksen passt de bal in één keer door. Snedsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard probeert naar een medespeler te passen. Bernstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernstein draait met de bal, schiet en ... Krohn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schau 21%, Lyngham BK 79%.
FC Schau - Lyngham BK 6:0

56e minuut.
Snedsted heeft problemen om de bal te vangen. Krank bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedsted verovert de bal door een tackle van achteren. Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bernstein is nu in balbezit. Bernstein schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alomar de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gustavsson neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aslaksen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Lyngham BK 7:0

62e minuut.
Krank is nu in balbezit. Krank geeft een lange en hoge pass. Bjørn kopt de bal weg. Daar is Bakkegaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkegaard passt de bal zonder na te denken. Krohn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Lyngham BK 8:0

65e minuut.
Snedsted rent richting de bal. Bakkegaard is nu in balbezit. Bakkegaard probeert naar een medespeler te passen. Bernstein rent richting de bal. Bernstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Lyngham BK 9:0

71e minuut.
Daar is Graversen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernstein rent richting de bal. Bakkegaard met een sublieme pass. Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Lyngham BK 10:0

75e minuut.
Krohn neemt vlug de vrije trap. Bakkegaard kan de bal niet met de borst controleren. Bakkegaard speelt de bal door. Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Brandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandt met een sublieme pass. Palmelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedsted verovert de bal door een tackle van achteren. Snedsted haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schau 12%, Lyngham BK 88%.
FC Schau - Lyngham BK 10:0