Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avarta BK Nord-Als Boldklub
Dalle 433 Tactiek 352 - offensive
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 36.5
zwak Schieten redelijk
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Klungelig pakt Aytemiz de bal. Aytemiz passt de bal in één keer door. Gade met een sublieme pass. Poleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Coutinho verovert de bal door een tackle van achteren. Coutinho geeft een lange en hoge pass. Bergstrøm rent richting de bal. Westberg onderschept slim de pass. Westberg haalt uit met een fantastische trap. Pedersen bokst de bal weg. Sivertsen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Nord-Als Boldklub 1:0

23e minuut.
Kapeta geeft een lange en hoge pass. Charniak heeft problemen om de bal te vangen. Charniak speelt de bal door. Westberg is nu in balbezit. Westberg geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Nord-Als Boldklub 2:0

25e minuut.
Rausis is nu in balbezit. Bergstrøm verovert de bal door een tackle van achteren. Bergstrøm speelt de bal door. Poleto rent richting de bal. Poleto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Comodino geeft een lange en hoge pass. Korbut kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bergstrøm de bal onder controle te krijgen. Rausis is nu in balbezit. Rausis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avarta BK 31%, Nord-Als Boldklub 69%.
Avarta BK - Nord-Als Boldklub 2:0

71e minuut.
Kembrowski is nu in balbezit. Charniak met een sublieme pass. Korbut probeert naar een medespeler te passen. Westberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Westberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Korbut geeft de bal voor. Pausgaard heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe is nu in balbezit. Korbut onderschept slim de pass. Korbut schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Kapeta rent richting de bal. Kapeta geeft een hoge lob. Bergstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Westberg verovert de bal door een tackle van achteren. Westberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sivertsen geeft de bal voor. Matiaško rent richting de bal. Sivertsen begaat een overtreding. Sivertsen krijgt een gele kaart. Matiaško raakt geblesseerd tijdens het duel. Zurita zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Westberg rent richting de bal. Westberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Nord-Als Boldklub 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avarta BK 42%, Nord-Als Boldklub 58%.
Avarta BK - Nord-Als Boldklub 3:0