Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nord-Als Boldklub Avarta BK
352 - offensive Tactiek Dalle 433
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 41.5
goed Schieten zwak
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


7e minuut.
Pausgaard speelt de bal door. Ferlara rent richting de bal. Met opzet legt Kembrowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kembrowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ferlara raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Charniak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bergstrøm speelt de bal door. Ferlara is nu in balbezit. Comodino begaat een overtreding. Comodino krijgt een gele kaart. Ferlara raakt geblesseerd tijdens het duel. Charniak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caviglione springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Avarta BK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nord-Als Boldklub 46%, Avarta BK 54%.
Nord-Als Boldklub - Avarta BK 1:0

50e minuut.
Pausgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Pausgaard geeft de bal voor. Caviglione is nu in balbezit. Caviglione haalt uit met een fantastische trap. Pedretti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Avarta BK 2:0

61e minuut.
Pausgaard geeft de bal voor. Aytemiz kopt de bal weg. Comodino probeert de bal met de borst te controleren. Ferlara rent richting de bal. Ferlara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tamacas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nord-Als Boldklub 50%, Avarta BK 50%.
Nord-Als Boldklub - Avarta BK 2:0