Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Schau Spangsbjerg IF
343 Tactiek Forsøg
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten uitmuntend
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Belodedić met een sublieme pass. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ankjær de bal. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. Høst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Belodedić rent richting de bal. Snedsted onderschept slim de pass. Daar is Snedsted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snedsted draait met de bal, schiet en ... Ørstrup probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bernstein is nu in balbezit. Bernstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bechmann geeft een lange en hoge pass. Belodedić probeert naar een medespeler te passen. Verstraten met een sublieme pass. Ankjær rent richting de bal. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bjørn rent richting de bal. Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen passt de bal met de wreef. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier schiet op doel. Høst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Revsbæk probeert naar een medespeler te passen. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bechmann geeft een hoge lob. Bernstein rent richting de bal. Cincă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cincă krijgt een gele kaart. Bernstein raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bernstein kan niet meer verder spelen. Lehmann komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Bechmann geeft een hoge lob. Roosjen kopt de bal weg. Klungelig pakt Ankjær de bal. Ankjær draait met de bal, schiet en ... Høst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Spangsbjerg IF 0:1

17e minuut.
Bjørn is nu in balbezit. Ankjær onderschept slim de pass. Verstraten rent richting de bal. Ankjær rent richting de bal. Ankjær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Spangsbjerg IF 0:2

20e minuut.
Janvier is nu in balbezit. Bechmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bechmann geeft de bal voor. Lehmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Roosjen probeert naar een medespeler te passen. Cincă is nu in balbezit. Janvier met een sublieme pass. Ankjær rent richting de bal. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Brandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen verovert de bal door een tackle van achteren. Roosjen passt de bal in één keer door. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier haalt uit met een fantastische trap. Høst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Ankjær is nu in balbezit. Ankjær speelt de bal door. Klungelig pakt Janvier de bal. Janvier draait met de bal, schiet en ... Høst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Spangsbjerg IF 0:3

40e minuut.
Roosjen passt de bal met de wreef. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær passt de bal met de wreef. Janvier heeft problemen om de bal te vangen. Janvier schiet op doel. Høst bokst de bal weg. Paal!

42e minuut.
Klungelig pakt Bjørn de bal. Verstraten is nu in balbezit. Janvier rent richting de bal. Janvier draait met de bal, schiet en ... Revsbæk probeert de bal aan de voet te houden. Høst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Cincă speelt de bal door. Janvier rent richting de bal. Janvier passt de bal in één keer door. Ankjær rent richting de bal. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Spangsbjerg IF 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schau 67%, Spangsbjerg IF 33%.
FC Schau - Spangsbjerg IF 0:4

52e minuut.
Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Ørstrup trapt de bal weg. Bakkegaard kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Aslaksen stond buitenspel. Belodedić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Janvier rent richting de bal. Janvier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier schiet op doel. Høst bokst de bal weg.

54e minuut.
Inworp. Cincă met de inworp. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ... Brandt probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Verstraten kopt de bal weg. Revsbæk rent richting de bal. Ankjær verovert de bal door een tackle van achteren. Ankjær schiet op doel. Høst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Spangsbjerg IF 0:5

64e minuut.
Ankjær passt de bal zonder na te denken. Janvier is nu in balbezit. Ankjær rent richting de bal. Ankjær draait met de bal, schiet en ... Høst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Spangsbjerg IF 0:6

66e minuut.
Kragh-Jacobsen is nu in balbezit. Lehmann verovert de bal door een tackle van achteren. Lehmann geeft een hoge lob. Snedsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedsted draait met de bal, schiet en ... Ørstrup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Krohn geeft een lange en hoge pass. Janvier kopt de bal weg. Brandt heeft problemen om de bal te vangen. Ankjær rent richting de bal. Ankjær draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap. Høst bokst de bal weg. Paal!

70e minuut.
Roosjen probeert de bal met de borst te controleren. Roosjen passt de bal in één keer door. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Spangsbjerg IF 0:7

74e minuut.
Janvier rent richting de bal. Bechmann onderschept slim de pass. Bechmann geeft de bal voor. Cincă is nu in balbezit. Cincă met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă probeert naar een medespeler te passen. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap. Høst werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Verstraten passt de bal zonder na te denken. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær speelt de bal door. Janvier is nu in balbezit. Janvier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bjørn rent richting de bal. Bjørn probeert naar een medespeler te passen. Roosjen met een sublieme pass. Janvier is nu in balbezit. Janvier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Spangsbjerg IF 0:8

90e minuut.
Bechmann probeert naar een medespeler te passen. Brandt is nu in balbezit. Brandt met een sublieme pass. Roosjen probeert naar een medespeler te passen. Revsbæk onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schau 72%, Spangsbjerg IF 28%.
FC Schau - Spangsbjerg IF 0:8