Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spangsbjerg IF FC Schau
Forsøg Tactiek 343
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
33 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 45.6
uitmuntend Schieten goed
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


2e minuut.
Cincă is nu in balbezit. Cincă passt de bal met de wreef. Janvier is nu in balbezit. Janvier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - FC Schau 1:0

7e minuut.
Bernstein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vellemaa met de inworp. Cincă geeft de bal voor. Ankjær maakt een snoekduik en kopt de bal. Høst bokst de bal weg. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap. Høst probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Revsbæk geeft de bal voor. Bernstein kopt de bal weg. Lungholt probeert de bal aan de voet te houden. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă geeft een lange en hoge pass. Høst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verstraten met een snelle inworp. Ankjær rent richting de bal. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. Bjørn probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Bøje passt de bal in één keer door. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă maakt een afschuwelijke overtreding. Cincă krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Verstraten bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstraten speelt de bal door. Ankjær rent richting de bal. Ankjær geeft een lange en hoge pass. Revsbæk kopt de bal weg. Høst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Cincă is nu in balbezit. Cincă met een sublieme pass. Janvier heeft problemen om de bal te vangen. Janvier schiet op doel. Revsbæk probeert de bal aan de voet te houden. Høst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Verstraten rent richting de bal. Verstraten geeft een hoge lob. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen speelt de bal door. Janvier heeft problemen om de bal te vangen. Janvier haalt uit met een fantastische trap. Høst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - FC Schau 2:0

29e minuut.
Roosjen is nu in balbezit. Roosjen passt de bal in één keer door. Bjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær verovert de bal door een tackle van achteren. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. Høst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Cincă heeft problemen om de bal te vangen. Cincă passt de bal in één keer door. Ankjær rent richting de bal. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. Høst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - FC Schau 3:0

33e minuut.
Bjørn verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørn passt de bal met de wreef. Inworp. Krohn met de inworp. Verstraten geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cincă onderschept slim de pass. Cincă probeert naar een medespeler te passen. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - FC Schau 4:0

41e minuut.
Krohn verovert de bal door een tackle van achteren. Krohn passt de bal in één keer door. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ... Høst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - FC Schau 5:0

42e minuut.
Klungelig pakt Snedsted de bal. Bøje bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøje passt de bal in één keer door. Verstraten rent richting de bal. Verstraten geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Roosjen passt de bal zonder na te denken. Verstraten bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstraten passt de bal met de wreef. Janvier rent richting de bal. Janvier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Janvier is nu in balbezit. Janvier passt de bal in één keer door. Ankjær heeft problemen om de bal te vangen. Ankjær draait met de bal, schiet en ... Høst maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - FC Schau 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spangsbjerg IF 19%, FC Schau 81%.
Spangsbjerg IF - FC Schau 6:0

55e minuut.
Bøje probeert naar een medespeler te passen. Ankjær rent richting de bal. Ankjær probeert naar een medespeler te passen. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Roosjen met een sublieme pass. Klungelig pakt Janvier de bal. Revsbæk is nu in balbezit. Janvier verovert de bal door een tackle van achteren. Janvier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bjørn heeft problemen om de bal te vangen. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. Høst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - FC Schau 7:0

62e minuut.
Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson passt de bal met de wreef. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær schiet op doel. Høst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - FC Schau 8:0

62e minuut.
Aslaksen met een sublieme pass. Daar is Snedsted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankjær verovert de bal door een tackle van achteren. Ankjær draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Revsbæk kopt de bal weg. Brandt probeert de bal aan de voet te houden. Roosjen speelt de bal door. Janvier is nu in balbezit. Janvier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Roosjen is nu in balbezit. Roosjen passt de bal met de wreef. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ... Høst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - FC Schau 9:0

78e minuut.
Gustavsson speelt de bal door. Bøje geeft een hoge lob. Klungelig pakt Janvier de bal. Janvier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Roosjen passt de bal zonder na te denken. Verstraten rent richting de bal. Verstraten passt de bal met de wreef. Daar is Janvier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janvier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Verstraten passt de bal zonder na te denken. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær passt de bal zonder na te denken. Janvier is nu in balbezit. Janvier haalt uit met een fantastische trap. Høst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spangsbjerg IF 14%, FC Schau 86%.
Spangsbjerg IF - FC Schau 9:0