Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lyngham BK Stalybridge Celtic
Normal Tactiek Gert
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 45.3
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Doeltrap. Georgsen trapt de bal weg van het doel. Băluş kopt de bal weg. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Plata is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Graversen de bal. Băluş rent richting de bal. Băluş passt de bal met de wreef. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:2

10e minuut.
Bychowiec onderschept slim de pass. Bychowiec passt de bal met de wreef. Plata rent richting de bal. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:3

13e minuut.
Doeltrap. Nedergaard trapt de bal weg. Băluş kopt de bal weg. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen draait met de bal, schiet en ... Georgsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:4

18e minuut.
Ültan passt de bal zonder na te denken. Plata probeert naar een medespeler te passen. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:5

19e minuut.
Băluş probeert de bal aan de voet te houden. Paavolainen is nu in balbezit. Graversen is nu in balbezit. Paavolainen onderschept slim de pass. Paavolainen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:6

20e minuut.
Malmros probeert naar een medespeler te passen. Åberg heeft problemen om de bal te vangen. Paavolainen verovert de bal door een tackle van achteren. Paavolainen draait met de bal, schiet en ... Georgsen bokst de bal weg.

23e minuut.
Bychowiec rent richting de bal. Bychowiec passt de bal met de wreef. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:7

27e minuut.
Ültan geeft de bal voor. Georgsen met een sublieme pass. Ültan kopt de bal weg. Plata rent richting de bal. Plata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:8

30e minuut.
Krank geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ültan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bychowiec rent richting de bal. Bychowiec geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:9

34e minuut.
Dudnic verovert de bal door een tackle van achteren. Dudnic speelt de bal door. Ültan rent richting de bal. Ültan geeft een lange en hoge pass. Plata maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:10

35e minuut.
Ültan met een sublieme pass. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ültan probeert naar een medespeler te passen. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:11

37e minuut.
Daar is Krank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bychowiec rent richting de bal. Bychowiec passt de bal zonder na te denken. Plata rent richting de bal. Plata draait met de bal, schiet en ... Georgsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ültan probeert naar een medespeler te passen. Bychowiec rent richting de bal. Met opzet legt Bak zijn tegenspeler op de grond. Bychowiec raakt geblesseerd tijdens het duel. Dudnic komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bak is nu in balbezit. Bychowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Bychowiec met een sublieme pass. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ültan onderschept slim de pass. Ültan speelt de bal door. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Plata de bal onder controle te krijgen. Georgsen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:12

45e minuut.
Bak rent richting de bal. Plata verovert de bal door een tackle van achteren. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata onderschept slim de pass. Plata haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyngham BK 85%, Stalybridge Celtic 15%.
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:12

46e minuut.
Băluş geeft een hoge lob. Plata heeft problemen om de bal te vangen. Plata probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paavolainen de bal. Paavolainen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Băluş rent richting de bal. Băluş geeft de bal voor. Plata is nu in balbezit. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Georgsen trapt de bal weg. Băluş kopt de bal weg. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap. Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:13

52e minuut.
Ültan geeft een hoge lob. Băluş kopt de bal weg. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap. Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:14

54e minuut.
Nedergaard probeert naar een medespeler te passen. Krank heeft problemen om de bal te vangen. Plata rent richting de bal. Plata draait met de bal, schiet en ... Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:15

55e minuut.
Daar is Ültan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ültan met een sublieme pass. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel. Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:16

56e minuut.
Malmros passt de bal in één keer door. Daar is Suhr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băluş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Băluş krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Ültan speelt de bal door. Klungelig pakt Bychowiec de bal. Bychowiec speelt de bal door. Plata rent richting de bal. Plata draait met de bal, schiet en ... Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ültan zal de hoekschop nemen. Georgsen probeert naar een medespeler te passen. Ültan kopt de bal weg. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dudnic neemt vlug de vrije trap. Paavolainen kopt de bal weg. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:17

67e minuut.
Kastendeuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastendeuch geeft een hoge lob. Băluş kopt de bal weg. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen draait met de bal, schiet en ... Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Żychliński rent richting de bal. Żychliński geeft een lange en hoge pass. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel. Georgsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:18

70e minuut.
Ültan heeft problemen om de bal te vangen. Ültan met een sublieme pass. Klungelig pakt Plata de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:19

72e minuut.
Żychliński met een sublieme pass. Daar is Băluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băluş speelt de bal door. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Băluş geeft een hoge lob. Plata rent richting de bal. Plata geeft een hoge lob. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen draait met de bal, schiet en ... Georgsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:20

77e minuut.
Băluş rent richting de bal. Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Graversen is nu in balbezit. Paavolainen onderschept slim de pass. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nedergaard heeft problemen om de bal te vangen. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:21

80e minuut.
Daar is Graversen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Băluş probeert naar een medespeler te passen. Plata rent richting de bal. Plata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:22

81e minuut.
Plata is nu in balbezit. Bak speelt de bal door. Krank speelt de bal door. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap. Georgsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ... Georgsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:23

86e minuut.
Bak is nu in balbezit. Bak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Plata de bal onder controle te krijgen. Kastendeuch is nu in balbezit. Kastendeuch geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kastendeuch is nu in balbezit. Kastendeuch probeert naar een medespeler te passen. Bychowiec is nu in balbezit. Bychowiec passt de bal zonder na te denken. Băluş geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyngham BK 89%, Stalybridge Celtic 11%.
Lyngham BK - Stalybridge Celtic 0:23