Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalybridge Celtic Lyngham BK
Gert Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 19.3
uitmuntend Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Kastendeuch verovert de bal door een tackle van achteren. Kastendeuch passt de bal zonder na te denken. Ültan met een sublieme pass. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Băluş kopt de bal weg. Paavolainen geeft de bal voor. Daar is Plata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 1:0

5e minuut.
Daar is Åberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata verovert de bal door een tackle van achteren. Paavolainen is nu in balbezit. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap. Georgsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Krank zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bak is nu in balbezit. Ültan onderschept slim de pass. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bychowiec kopt de bal weg. Plata is nu in balbezit. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap. Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 2:0

13e minuut.
Daar is Paavolainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paavolainen geeft een lange en hoge pass. Plata rent richting de bal. Plata draait met de bal, schiet en ... Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 3:0

16e minuut.
Żychliński verovert de bal door een tackle van achteren. Żychliński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Alomar de bal onder controle te krijgen. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nedergaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata verovert de bal door een tackle van achteren. Plata draait met de bal, schiet en ... Georgsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 4:0

18e minuut.
Palmelund geeft een lange en hoge pass. Bychowiec kopt de bal weg. Plata is nu in balbezit. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ültan geeft de bal voor. Daar is Băluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen schiet op doel. Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 5:0

21e minuut.
Klungelig pakt Bak de bal. Bak passt de bal zonder na te denken. Krank rent richting de bal. Plata verovert de bal door een tackle van achteren. Plata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Georgsen met een harde bal richting middenveld. Băluş kopt de bal weg. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen draait met de bal, schiet en ... Alomar probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 6:0

23e minuut.
Żychliński met de inworp. Bychowiec rent richting de bal. Bychowiec passt de bal in één keer door. Daar is Plata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 7:0

27e minuut.
Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Băluş speelt de bal door. Plata rent richting de bal. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen draait met de bal, schiet en ... Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 8:0

28e minuut.
Bychowiec is nu in balbezit. Bychowiec probeert naar een medespeler te passen. Plata is nu in balbezit. Plata draait met de bal, schiet en ... Georgsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 9:0

30e minuut.
Plata is nu in balbezit. Plata passt de bal met de wreef. Palmelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen verovert de bal door een tackle van achteren. Paavolainen draait met de bal, schiet en ... Georgsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Băluş met een sublieme pass. Nedergaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen verovert de bal door een tackle van achteren. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel. Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Paavolainen met een sublieme pass. Băluş is nu in balbezit. Băluş passt de bal in één keer door. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 10:0

40e minuut.
Baffo geeft een lange en hoge pass. Paavolainen kopt de bal weg. Plata kan de bal niet met de borst controleren. Plata draait met de bal, schiet en ... Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 11:0

42e minuut.
Palmelund rent richting de bal. Băluş onderschept slim de pass. Băluş geeft de bal voor. Plata rent richting de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 12:0

45e minuut.
Daar is Băluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băluş met een sublieme pass. Bychowiec geeft een lange en hoge pass. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge Celtic 12%, Lyngham BK 88%.
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 13:0

46e minuut.
Daar is Oxlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bychowiec rent richting de bal. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Plata haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Nedergaard de bal. Ültan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ültan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 14:0

51e minuut.
Bychowiec is nu in balbezit. Bychowiec probeert naar een medespeler te passen. Plata met een sublieme pass. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 15:0

52e minuut.
Alomar is nu in balbezit. Paavolainen verovert de bal door een tackle van achteren. Paavolainen passt de bal in één keer door. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Georgsen trapt de bal weg. Băluş kopt de bal weg. Klungelig pakt Paavolainen de bal. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Georgsen met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żychliński met de inworp. Băluş geeft een lange en hoge pass. Plata maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Băluş speelt de bal door. Bychowiec speelt de bal door. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen draait met de bal, schiet en ... Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 16:0

59e minuut.
Kastendeuch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Plata de bal. Plata passt de bal zonder na te denken. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 17:0

61e minuut.
Bychowiec rent richting de bal. Plata rent richting de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap. Nedergaard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 18:0

63e minuut.
Kastendeuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastendeuch geeft een hoge lob. Alomar kopt de bal weg. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 19:0

72e minuut.
Băluş is nu in balbezit. Băluş geeft de bal voor. Klungelig pakt Alomar de bal. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel. Georgsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Nedergaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata rent richting de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap. Georgsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 20:0

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Assel trapt de bal weg van het doel. Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ... Georgsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ültan neemt de hoekschop. Plata kopt de bal weg. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen passt de bal zonder na te denken. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap. Georgsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 21:0

85e minuut.
Alomar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żychliński met de inworp. Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Băluş geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Åberg is nu in balbezit. Bychowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Bychowiec geeft een lange en hoge pass. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge Celtic 23%, Lyngham BK 77%.
Stalybridge Celtic - Lyngham BK 21:0