Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nord-Als Boldklub Vesterkredsens Elite
352 - offensive Tactiek OP
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 42.2
adequate Schieten solid
average Passen solid
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Taşkıner geeft een hoge lob. Daar is Oxholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis draait met de bal, schiet en ... Pedersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Vesterkredsens Elite 0:1

5e minuut.
Taşkıner passt de bal zonder na te denken. Pausgaard onderschept slim de pass. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Vesterkredsens Elite 0:2

6e minuut.
Coutinho rent richting de bal. Taşkıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkıner passt de bal zonder na te denken. Oxholm rent richting de bal. Oxholm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gia Thiện kopt de bal weg. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher probeert naar een medespeler te passen. Oxholm rent richting de bal. Oxholm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Oxholm rent richting de bal. Pausgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Venezis is nu in balbezit. Venezis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Vesterkredsens Elite 0:3

17e minuut.
Venezis rent richting de bal. Maska is nu in balbezit. Venezis onderschept slim de pass. Venezis draait met de bal, schiet en ... Pedersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Vesterkredsens Elite 0:4

28e minuut.
Coutinho onderschept slim de pass. Coutinho geeft een lange en hoge pass. Taşkıner met een sublieme pass. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Venezis rent richting de bal. Venezis met een sublieme pass. Daar is Oxholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venezis is nu in balbezit. Venezis draait met de bal, schiet en ... Pedersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Grønvald Jelstrup raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Damkjær komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Vågan passt de bal zonder na te denken. Lyakhov rent richting de bal. Lyakhov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Venezis de bal. Venezis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nord-Als Boldklub 56%, Vesterkredsens Elite 44%.
Nord-Als Boldklub - Vesterkredsens Elite 0:4

52e minuut.
Oxholm passt de bal met de wreef. MacConnell rent richting de bal. MacConnell geeft een lange en hoge pass. Venezis is nu in balbezit. Venezis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pedersen trapt de bal weg. Taşkıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkıner passt de bal zonder na te denken. Oxholm rent richting de bal. Oxholm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Rączka speelt de bal door. Lyakhov is nu in balbezit. Lyakhov passt de bal met de wreef. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm haalt uit met een fantastische trap. Pedersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Venezis rent richting de bal. Venezis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Vesterkredsens Elite 0:5

59e minuut.
Gia Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Thiện met een sublieme pass. Venezis heeft problemen om de bal te vangen. Venezis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Vesterkredsens Elite 0:6

63e minuut.
Taşkıner verovert de bal door een tackle van achteren. Taşkıner met een sublieme pass. Venezis is nu in balbezit. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm schiet op doel. Pedersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Venezis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt MacConnell de bal. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Venezis is nu in balbezit. Venezis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pedersen met een sublieme pass. Rączka kopt de bal weg. Bergstrøm is nu in balbezit. MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Taşkıner rent richting de bal. Taşkıner passt de bal zonder na te denken. Venezis rent richting de bal. Venezis draait met de bal, schiet en ... Pedersen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
MacConnell is nu in balbezit. MacConnell geeft een lange en hoge pass. Maska heeft problemen om de bal te vangen. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

80e minuut.
Pausgaard geeft de bal voor. Coutinho kopt de bal weg. Oxholm rent richting de bal. Daar is Venezis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venezis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - Vesterkredsens Elite 0:7

82e minuut.
MacConnell rent richting de bal. Aytemiz met een sublieme pass. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Oxholm rent richting de bal. Oxholm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Aytemiz de bal. Inworp. MacConnell met de inworp. Klungelig pakt Oxholm de bal. Oxholm draait met de bal, schiet en ... Pedersen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nord-Als Boldklub 69%, Vesterkredsens Elite 31%.
Nord-Als Boldklub - Vesterkredsens Elite 0:7