Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vesterkredsens Elite Nord-Als Boldklub
OP Tactiek 352 - offensive
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 43
good Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Matev passt de bal in één keer door. Orović bereikt de bal nog maar net als eerste. Orović passt de bal zonder na te denken. Caviglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Nord-Als Boldklub 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Oxholm de bal. Venezis rent richting de bal. Oxholm rent richting de bal. Venezis is nu in balbezit. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Prusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Bergstrøm onderschept slim de pass. Taşkıner verovert de bal door een tackle van achteren. Taşkıner passt de bal in één keer door. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm schiet op doel. Prusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Orović geeft een lange en hoge pass. Gia Thiện speelt de bal door. Klungelig pakt Matev de bal. Tamacas is nu in balbezit. Tamacas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bigović verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Güneştepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap. Vicente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gia Thiện onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Nord-Als Boldklub 0:2

26e minuut.
MacConnell speelt de bal door. Oxholm is nu in balbezit. Lyakhov speelt de bal door. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis draait met de bal, schiet en ... Prusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Nord-Als Boldklub 1:2

29e minuut.
Daar is Bigović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigović geeft een hoge lob. Tamacas kopt de bal weg. Caviglione is nu in balbezit. Caviglione draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Oxholm rent richting de bal. Oxholm probeert naar een medespeler te passen. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Prusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Aytemiz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Taşkıner de bal. Taşkıner probeert naar een medespeler te passen. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Prusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Oxholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oxholm haalt uit met een fantastische trap. Prusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vesterkredsens Elite - Nord-Als Boldklub 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vesterkredsens Elite 50%, Nord-Als Boldklub 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vesterkredsens Elite - Nord-Als Boldklub 2:2

46e minuut.
Bergstrøm probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grønvald Jelstrup de bal. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Matev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Charniak met de inworp. Tamacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamacas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Venezis rent richting de bal. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis draait met de bal, schiet en ... Prusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Nord-Als Boldklub 3:2

56e minuut.
Daar is Aytemiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz begaat een overtreding. Aytemiz krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Oxholm rent richting de bal. Oxholm geeft de bal voor. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Nord-Als Boldklub 4:2

62e minuut.
Bergstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergstrøm geeft een lange en hoge pass. Gia Thiện probeert naar een medespeler te passen. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Matev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Charniak met de inworp. Tamacas rent richting de bal. Tamacas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Caviglione kopt de bal weg. Taşkıner speelt de bal door. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis schiet op doel. Prusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Nord-Als Boldklub 5:2

77e minuut.
Tamacas geeft een lange en hoge pass. MacConnell kopt de bal weg. Oxholm is nu in balbezit. Venezis rent richting de bal. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Prusek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Bergstrøm rent richting de bal. Venezis verovert de bal door een tackle van achteren. Venezis passt de bal in één keer door. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm schiet op doel. Prusek bokst de bal weg.

82e minuut.
Venezis passt de bal in één keer door. Oxholm is nu in balbezit. Venezis rent richting de bal. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Taşkıner passt de bal in één keer door. Oxholm is nu in balbezit. Taşkıner speelt de bal door. Venezis rent richting de bal. Venezis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Prusek trapt de bal weg van het doel. Taşkıner kopt de bal weg. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Prusek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Nord-Als Boldklub 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vesterkredsens Elite 33%, Nord-Als Boldklub 67%.
Vesterkredsens Elite - Nord-Als Boldklub 6:2