Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avarta BK Spangsbjerg IF
Dalle 433 Tactiek Forsøg
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
38.7 gemiddelde waardering 56.5
poor Schieten outstanding
adequate Passen good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Siimes heeft problemen om de bal te vangen. Comodino is nu in balbezit. Janvier onderschept slim de pass. Janvier haalt uit met een fantastische trap. Pedretti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Spangsbjerg IF 0:1

4e minuut.
Cincă rent richting de bal. Daar is Cincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cincă speelt de bal door. Janvier rent richting de bal. Janvier draait met de bal, schiet en ... Pedretti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Verstraten rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zurita. Verstraten raakt geblesseerd tijdens het duel. Krohn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ankjær heeft problemen om de bal te vangen. Ankjær draait met de bal, schiet en ... Pedretti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mićko heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ankjær kopt de bal weg. Verstraten bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita met een sublieme pass. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. Pedretti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Matiaško is nu in balbezit. Krohn onderschept slim de pass. Krohn geeft een hoge lob. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Spangsbjerg IF 0:2

28e minuut.
Bøje geeft de bal voor. Pedretti probeert naar een medespeler te passen. Krohn kopt de bal weg. Daar is Verstraten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verstraten geeft een lange en hoge pass. Pedretti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ursulescu probeert naar een medespeler te passen. Verstraten rent richting de bal. Zurita onderschept slim de pass. Krohn onderschept slim de pass. Krohn geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bøje is nu in balbezit. Bøje geeft een lange en hoge pass. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier heeft problemen om de bal te vangen. Janvier haalt uit met een fantastische trap. Pedretti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mićko de bal. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær schiet op doel. Pedretti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ursulescu geeft de bal voor. Inworp. Racciatti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matiaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiaško geeft de bal voor. Ørstrup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avarta BK 58%, Spangsbjerg IF 42%.
Avarta BK - Spangsbjerg IF 0:2

48e minuut.
Ankjær rent richting de bal. Racciatti rent richting de bal. Ankjær onderschept slim de pass. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. Pedretti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Spangsbjerg IF 0:3

50e minuut.
Westberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Janvier de bal. Janvier passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ankjær de bal. Ankjær draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ankjær rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Verstraten neemt de hoekschop. Pedretti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ankjær controleert de bal met de borst. Janvier rent richting de bal. Janvier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Spangsbjerg IF 0:4

53e minuut.
Janvier kopt de bal weg. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă met een sublieme pass. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Comodino geeft de bal voor. Inworp. Vellemaa met een snelle inworp. Cincă is nu in balbezit. Cincă geeft een hoge lob. Pedretti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ankjær rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bøje met een sublieme pass. Klungelig pakt Roosjen de bal. Roosjen passt de bal zonder na te denken. Janvier rent richting de bal. Janvier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bøje passt de bal in één keer door. Cincă geeft een hoge lob. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær schiet op doel. Pedretti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Spangsbjerg IF 0:5

66e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita geeft een hoge lob. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă geeft een lange en hoge pass. Ankjær maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Vellemaa met een snelle inworp. Cincă is nu in balbezit. Cincă geeft de bal voor. Klungelig pakt Ankjær de bal. Ankjær schiet op doel. Pedretti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Verstraten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krohn is nu in balbezit. Krohn geeft de bal voor. Janvier rent richting de bal. Janvier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Klungelig pakt Ankjær de bal. Roosjen rent richting de bal. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ... Pedretti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Pedretti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Spangsbjerg IF 0:6

86e minuut.
Cincă met de inworp. Roosjen is nu in balbezit. Roosjen passt de bal met de wreef. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier draait met de bal, schiet en ... Pedretti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Spangsbjerg IF 0:7

88e minuut.
Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă geeft de bal voor. Roosjen probeert naar een medespeler te passen. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Janvier kopt de bal weg. Roosjen rent richting de bal. Roosjen passt de bal zonder na te denken. Verstraten bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstraten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avarta BK 83%, Spangsbjerg IF 17%.
Avarta BK - Spangsbjerg IF 0:7