Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nymark FC Schau
FRN5 Tactiek 343
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 46.5
uitstekend Schieten goed
solide Passen redelijk
formidabel Verdedigen goed


9e minuut.
Davidsen onderschept slim de pass. Davidsen probeert naar een medespeler te passen. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Lehmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo onderschept slim de pass. Koreň speelt de bal door. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Høst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Mamlas verovert de bal door een tackle van achteren. Mamlas passt de bal in één keer door. Caporusso probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu speelt de bal door. Høst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Revsbæk de bal onder controle te krijgen. Høst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kivelä springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Smółka is nu in balbezit. Smółka passt de bal met de wreef. Revsbæk rent richting de bal. Kivelä onderschept slim de pass. Kivelä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - FC Schau 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 30%, FC Schau 70%.
FC Nymark - FC Schau 1:0

55e minuut.
Lungholt rent richting de bal. Olmedo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmedo passt de bal in één keer door. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Kivelä is nu in balbezit. Revsbæk is nu in balbezit. Kivelä onderschept slim de pass. Kivelä draait met de bal, schiet en ... Høst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - FC Schau 2:0

58e minuut.
Smółka geeft een hoge lob. Caporusso kopt de bal weg. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Høst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - FC Schau 3:0

59e minuut.
Caporusso speelt de bal door. Davidsen rent richting de bal. Davidsen passt de bal in één keer door. Kivelä rent richting de bal. Kivelä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Koreň rent richting de bal. Koreň passt de bal met de wreef. Caporusso met een sublieme pass. Klungelig pakt Lăzăroiu de bal. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Revsbæk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bjørn de bal onder controle te krijgen. Smółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Smółka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamlas is nu in balbezit. Mamlas speelt de bal door. Smółka geeft een lange en hoge pass. Lăzăroiu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gustavsson is nu in balbezit. Caporusso verovert de bal door een tackle van achteren. Caporusso probeert naar een medespeler te passen. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bechmann heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Davidsen passt de bal zonder na te denken. Koreň probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu schiet op doel. Høst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - FC Schau 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 40%, FC Schau 60%.
FC Nymark - FC Schau 4:0