Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Schau FC Nymark
343 Tactiek FRN6
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 59.6
solid Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


2e minuut.
Aslaksen onderschept slim de pass. Snedsted is nu in balbezit. Aslaksen is nu in balbezit. Snedsted rent richting de bal. Snedsted draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tâm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Smółka speelt de bal door. Kivelä is nu in balbezit. Bechmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bechmann krijgt een gele kaart. Kivelä is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caporusso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Debreceni de bal. Debreceni haalt uit met een fantastische trap. Høst probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gustavsson met een sublieme pass. Bernstein is nu in balbezit. Bernstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Smółka geeft een lange en hoge pass. Kivelä kopt de bal weg. Klungelig pakt Revsbæk de bal. Debreceni bereikt de bal nog maar net als eerste. Debreceni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caporusso met de inworp. Bärnsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärnsten geeft een lange en hoge pass. Debreceni maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Bernstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartezzaghi onderschept slim de pass. Bartezzaghi geeft een hoge lob. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Koreň speelt de bal door. Debreceni is nu in balbezit. Debreceni passt de bal zonder na te denken. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Høst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schau 50%, FC Nymark 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Schau - FC Nymark 0:0

56e minuut.
Bakkegaard passt de bal zonder na te denken. Caporusso met een sublieme pass. Bärnsten speelt de bal door. Debreceni is nu in balbezit. Debreceni draait met de bal, schiet en ... Høst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard geeft een hoge lob. Snedsted kopt de bal weg. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tâm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Lungholt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Caporusso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernstein is nu in balbezit. Bernstein haalt uit met een fantastische trap. Aslaksen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bechmann rent richting de bal. Bärnsten verovert de bal door een tackle van achteren. Bärnsten probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kivelä de bal. Kivelä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gustavsson met een sublieme pass. Szigeti speelt de bal door. Bärnsten speelt de bal door. Debreceni bereikt de bal nog maar net als eerste. Debreceni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Olmedo probeert naar een medespeler te passen. Caporusso speelt de bal door. Kivelä rent richting de bal. Kivelä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - FC Nymark 0:1

76e minuut.
Smółka probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Snedsted de bal onder controle te krijgen. Koreň met een sublieme pass. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. Høst bokst de bal weg.

79e minuut.
Bartezzaghi geeft de bal voor. Lungholt rent richting de bal. Lungholt geeft de bal voor. Snedsted is nu in balbezit. Snedsted schiet op doel. Hoàng Tâm bokst de bal weg.

80e minuut.
Kivelä is nu in balbezit. Smółka rent richting de bal. Smółka passt de bal in één keer door. Debreceni rent richting de bal. Debreceni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Bechmann rent richting de bal. Smółka onderschept slim de pass. Smółka passt de bal met de wreef. Kivelä rent richting de bal. Kivelä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bärnsten rent richting de bal. Inworp. Bärnsten met de inworp. Caporusso rent richting de bal. Caporusso geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schau 57%, FC Nymark 43%.
FC Schau - FC Nymark 0:1