Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vesterkredsens Elite Lyngham BK
OP Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 20.4
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Venezis is nu in balbezit. Venezis passt de bal zonder na te denken. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm schiet op doel. Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 1:0

4e minuut.
Matev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flindt met de inworp. Åberg is nu in balbezit. Åberg geeft een lange en hoge pass. Vicente bokst de bal weg. Malmros probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 1:1

5e minuut.
MacConnell is nu in balbezit. MacConnell met een sublieme pass. Lyakhov met een sublieme pass. Venezis is nu in balbezit. Venezis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fletcher heeft problemen om de bal te vangen. Fletcher geeft de bal voor. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm draait met de bal, schiet en ... Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 2:1

10e minuut.
Fletcher schiet op doel. Klungelig pakt Bak de bal. Fletcher geeft een lange en hoge pass. Oxholm heeft problemen om de bal te vangen. Oxholm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
MacConnell passt de bal in één keer door. Venezis is nu in balbezit. Daar is Venezis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oxholm rent richting de bal. Oxholm draait met de bal, schiet en ... Georgsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 3:1

13e minuut.
Oxholm rent richting de bal. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm passt de bal zonder na te denken. Venezis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 4:1

16e minuut.
Vågan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhr maakt een afschuwelijke overtreding. Vågan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lyakhov met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Venezis de bal. Venezis draait met de bal, schiet en ... Georgsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Alomar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krank kopt de bal weg. Taşkıner rent richting de bal. Taşkıner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 5:1

18e minuut.
Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Oxholm rent richting de bal. Venezis is nu in balbezit. Venezis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 6:1

21e minuut.
MacConnell is nu in balbezit. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm geeft een lange en hoge pass. Venezis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 7:1

24e minuut.
Palmelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmelund geeft de bal voor. Oxholm met een sublieme pass. Venezis is nu in balbezit. Venezis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 8:1

25e minuut.
Oxholm geeft een hoge lob. MacConnell met een sublieme pass. Venezis kan de bal niet met de borst controleren. Venezis draait met de bal, schiet en ... Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lyakhov probeert naar een medespeler te passen. Oxholm probeert naar een medespeler te passen. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis schiet op doel. Nedergaard probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fletcher neemt de hoekschop. Venezis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 9:1

30e minuut.
MacConnell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Graversen begaat een overtreding. Oxholm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. MacConnell neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Taşkıner passt de bal zonder na te denken. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher probeert naar een medespeler te passen. Venezis rent richting de bal. Venezis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 10:1

32e minuut.
Oxholm kopt de bal weg. Venezis rent richting de bal. Alomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis is nu in balbezit. Venezis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 11:1

35e minuut.
Palmelund is nu in balbezit. Oxholm onderschept slim de pass. Oxholm geeft de bal voor. Fletcher rent richting de bal. Fletcher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Venezis is nu in balbezit. Bak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Venezis raakt geblesseerd tijdens het duel. Taşkıner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Venezis maakt een snoekduik en kopt de bal. Georgsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Lyakhov met een sublieme pass. Klungelig pakt Venezis de bal. Taşkıner met een sublieme pass. Venezis rent richting de bal. Venezis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 12:1

40e minuut.
Venezis schiet op doel. Georgsen met een sublieme pass. Taşkıner kopt de bal weg. Klungelig pakt Venezis de bal. Venezis draait met de bal, schiet en ... Georgsen bokst de bal weg.

42e minuut.
Daar is Lyakhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyakhov passt de bal met de wreef. MacConnell speelt de bal door. Venezis is nu in balbezit. Venezis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 13:1

44e minuut.
Venezis verovert de bal door een tackle van achteren. Oxholm rent richting de bal. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis schiet op doel. Alomar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vesterkredsens Elite 20%, Lyngham BK 80%.
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 14:1

49e minuut.
MacConnell geeft een lange en hoge pass. Daar is Krank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm rent richting de bal. Oxholm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is MacConnell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Venezis is nu in balbezit. Venezis draait met de bal, schiet en ... Nedergaard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 15:1

55e minuut.
Taşkıner passt de bal zonder na te denken. Venezis is nu in balbezit. Oxholm rent richting de bal. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Venezis passt de bal zonder na te denken. Taşkıner heeft problemen om de bal te vangen. Taşkıner speelt de bal door. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacConnell neemt de hoekschop. Venezis rent richting de bal. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 16:1

60e minuut.
Doeltrap. Georgsen trapt de bal weg. Taşkıner kopt de bal weg. Oxholm rent richting de bal. Oxholm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Taşkıner geeft de bal voor. Graversen is nu in balbezit. Venezis onderschept slim de pass. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Taşkıner rent richting de bal. Venezis is nu in balbezit. Venezis geeft een hoge lob. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 17:1

67e minuut.
Fletcher probeert naar een medespeler te passen. Taşkıner probeert naar een medespeler te passen. Venezis rent richting de bal. Venezis draait met de bal, schiet en ... Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 18:1

68e minuut.
Krank is nu in balbezit. Krank geeft een lange en hoge pass. Lyakhov kopt de bal weg. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm geeft een lange en hoge pass. Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Venezis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 19:1

69e minuut.
Alomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alomar met een sublieme pass. Krank rent richting de bal. Venezis verovert de bal door een tackle van achteren. Venezis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Bak kopt de bal weg. Taşkıner is nu in balbezit. Taşkıner passt de bal in één keer door. Venezis rent richting de bal. Venezis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Krank rent richting de bal. Taşkıner is nu in balbezit. Taşkıner met een sublieme pass. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lyakhov met een sublieme pass. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm passt de bal in één keer door. Venezis rent richting de bal. Venezis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Lyakhov rent richting de bal. Lyakhov geeft de bal voor. Venezis rent richting de bal. Venezis schiet op doel. Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 20:1

78e minuut.
Nedergaard geeft de bal voor. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov geeft een lange en hoge pass. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Oxholm is nu in balbezit. Oxholm geeft een hoge lob. Venezis is nu in balbezit. Venezis draait met de bal, schiet en ... Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 21:1

81e minuut.
Alomar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacConnell met de inworp. Lyakhov is nu in balbezit. Lyakhov geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Taşkıner is nu in balbezit. Bak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taşkıner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taşkıner met een snel genomen vrije trap. Venezis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Malmros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågan onderschept slim de pass. Vågan geeft de bal voor. Venezis rent richting de bal. Venezis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 22:1

89e minuut.
Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell speelt de bal door. Venezis heeft problemen om de bal te vangen. Venezis schiet op doel. Georgsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Oxholm kopt de bal weg. Daar is Alomar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venezis is nu in balbezit. Venezis draait met de bal, schiet en ... Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 23:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vesterkredsens Elite 9%, Lyngham BK 91%.
Vesterkredsens Elite - Lyngham BK 23:1