Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lyngham BK Vesterkredsens Elite
Normal Tactiek OP
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 55
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 44.5
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Klungelig pakt Palmelund de bal. Oxholm rent richting de bal. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell geeft een hoge lob. Venezis is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Georgsen trapt de bal weg. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Daar is Venezis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venezis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Georgsen bokst de bal weg.

8e minuut.
Nedergaard geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fletcher met de inworp. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Georgsen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fletcher met een snelle inworp. Klungelig pakt Oxholm de bal. Oxholm geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lyakhov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Oxholm geeft een lange en hoge pass. Nedergaard verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Vesterkredsens Elite 0:1

18e minuut.
Lyakhov rent richting de bal. Oxholm is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Graversen. Graversen krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Oxholm raakt geblesseerd tijdens het duel. Oxholm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alomar heeft problemen om de bal te vangen. Venezis rent richting de bal. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Vesterkredsens Elite 0:2

20e minuut.
Venezis is nu in balbezit. Taşkıner is nu in balbezit. Taşkıner probeert naar een medespeler te passen. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Venezis rent richting de bal. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis rent richting de bal. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Graversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov is nu in balbezit. Graversen maakt een afschuwelijke overtreding. Graversen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

29e minuut.
Oxholm schiet op doel. Georgsen speelt de bal door. Taşkıner kopt de bal weg. Daar is Venezis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venezis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm passt de bal in één keer door. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Fletcher is nu in balbezit. Fletcher geeft een lange en hoge pass. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis is nu in balbezit. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Alomar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bak kopt de bal weg. Åberg is nu in balbezit. Taşkıner maakt een afschuwelijke overtreding. Taşkıner krijgt een gele kaart. Åberg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Doeltrap. Vintersen trapt de bal weg. Oxholm kopt de bal weg. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Georgsen bokst de bal weg. Alomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alomar geeft een hoge lob. Taşkıner kopt de bal weg. Venezis is nu in balbezit. Venezis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Lyakhov passt de bal zonder na te denken. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm passt de bal met de wreef. Venezis is nu in balbezit. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Georgsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
MacConnell geeft de bal voor. Fletcher is nu in balbezit. Krank legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fletcher raakt geblesseerd tijdens het duel. Venezis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyngham BK 79%, Vesterkredsens Elite 21%.
Lyngham BK - Vesterkredsens Elite 0:2

46e minuut.
Lyakhov rent richting de bal. Lyakhov probeert naar een medespeler te passen. Venezis is nu in balbezit. Venezis draait met de bal, schiet en ... Nedergaard probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Vesterkredsens Elite 0:3

50e minuut.
Krank is nu in balbezit. Venezis verovert de bal door een tackle van achteren. Venezis passt de bal zonder na te denken. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Alomar de bal onder controle te krijgen. Suhr kopt de bal weg. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm draait met de bal, schiet en ... Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Taşkıner kopt de bal weg. Daar is Oxholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm onderschept slim de pass. Oxholm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Oxholm verovert de bal door een tackle van achteren. Taşkıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkıner probeert naar een medespeler te passen. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis schiet op doel. Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Fletcher met een sublieme pass. Flindt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Venezis is nu in balbezit. Venezis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Vesterkredsens Elite 0:4

65e minuut.
Gia Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Thiện probeert naar een medespeler te passen. Oxholm rent richting de bal. Oxholm geeft een lange en hoge pass. Venezis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Venezis rent richting de bal. Venezis schiet op doel. Georgsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Vesterkredsens Elite 0:5

67e minuut.
Taşkıner rent richting de bal. Taşkıner speelt de bal door. Daar is Venezis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Vesterkredsens Elite 0:6

71e minuut.
Bak rent richting de bal. Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher met een sublieme pass. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Vesterkredsens Elite 0:7

72e minuut.
Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis passt de bal met de wreef. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm draait met de bal, schiet en ... Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Vesterkredsens Elite 0:8

75e minuut.
MacConnell speelt de bal door. Bak probeert naar een medespeler te passen. Palmelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis verovert de bal door een tackle van achteren. Venezis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Taşkıner kopt de bal weg. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm passt de bal met de wreef. Venezis is nu in balbezit. Venezis schiet op doel. Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Vesterkredsens Elite 0:9

80e minuut.
Venezis is nu in balbezit. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm schiet op doel. Klungelig pakt Venezis de bal. Venezis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bak heeft problemen om de bal te vangen. Oxholm rent richting de bal. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm rent richting de bal. Oxholm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Oxholm onderschept slim de pass. Oxholm speelt de bal door. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis schiet op doel. Nedergaard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nedergaard geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fletcher met een snelle inworp. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - Vesterkredsens Elite 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyngham BK 88%, Vesterkredsens Elite 12%.
Lyngham BK - Vesterkredsens Elite 0:10