Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avarta BK Stalybridge Celtic
Dalle 433 Tactiek Gert
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 50
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Dudnic probeert naar een medespeler te passen. Ültan heeft problemen om de bal te vangen. Ültan probeert naar een medespeler te passen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel. Pedretti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Plata rent richting de bal. Kembrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plata raakt geblesseerd tijdens het duel. Kastendeuch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ... Pedretti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Stalybridge Celtic 0:1

23e minuut.
Băluş onderschept slim de pass. Băluş geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Comodino de bal onder controle te krijgen. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Stalybridge Celtic 0:2

27e minuut.
Băluş rent richting de bal. Băluş geeft een lange en hoge pass. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ... Pedretti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Stalybridge Celtic 0:3

30e minuut.
Kastendeuch geeft een hoge lob. Żychliński kopt de bal weg. Pajor heeft problemen om de bal te vangen. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Stalybridge Celtic 0:4

33e minuut.
Matiaško rent richting de bal. Żychliński onderschept slim de pass. Żychliński speelt de bal door. Băluş is nu in balbezit. Băluş geeft een hoge lob. Pedretti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Jerużalski is nu in balbezit. Jerużalski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matiaško met een snelle inworp. Korbut probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ültan rent richting de bal. Ültan probeert naar een medespeler te passen. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel. Pedretti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avarta BK 60%, Stalybridge Celtic 40%.
Avarta BK - Stalybridge Celtic 0:4

47e minuut.
Băluş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paavolainen rent richting de bal. Racciatti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paavolainen raakt geblesseerd tijdens het duel. Bychowiec neemt de penalty, wat een uithaal! Pedretti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bychowiec rent richting de bal. Bychowiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Stalybridge Celtic 0:5

59e minuut.
Ültan passt de bal zonder na te denken. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paavolainen. Paavolainen krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Racciatti verovert de bal door een tackle van achteren. Racciatti geeft een hoge lob. Dudnic kopt de bal weg. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel. Pedretti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Żychliński met een snelle inworp. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Băluş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Băluş krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Dudnic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rausis stond buitenspel. Jerużalski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Plata heeft problemen om de bal te vangen. Plata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kastendeuch geeft een hoge lob. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Plata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata haalt uit met een fantastische trap. Pedretti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avarta BK - Stalybridge Celtic 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avarta BK 54%, Stalybridge Celtic 46%.
Avarta BK - Stalybridge Celtic 0:6