Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalybridge Celtic Avarta BK
Gert Tactiek Dalle 433
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 39.1
uitstekend Schieten slecht
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


11e minuut.
Bychowiec passt de bal met de wreef. Ültan is nu in balbezit. Kembrowski begaat een overtreding. Kembrowski krijgt een gele kaart. Ültan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kastendeuch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Plata krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pedretti met een harde bal richting middenveld. Băluş kopt de bal weg. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Avarta BK 1:0

15e minuut.
Paavolainen onderschept slim de pass. Paavolainen geeft een lange en hoge pass. Plata rent richting de bal. Plata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Avarta BK 2:0

19e minuut.
Żychliński speelt de bal door. Băluş is nu in balbezit. Băluş met een sublieme pass. Paavolainen is nu in balbezit. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bychowiec speelt de bal door. Żychliński is nu in balbezit. Żychliński passt de bal in één keer door. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap. Pedretti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ültan rent richting de bal. Ültan probeert naar een medespeler te passen. Plata rent richting de bal. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Dudnic onderschept slim de pass. Bychowiec is nu in balbezit. Bychowiec speelt de bal door. Băluş is nu in balbezit. Băluş geeft de bal voor. Pedretti bokst de bal weg. Plata is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Băluş zal de hoekschop nemen. Paavolainen krijgt zijn hoofd ertegen. Pedretti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - Avarta BK 3:0

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Plata de bal onder controle te krijgen. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski geeft de bal voor. Ültan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ültan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge Celtic 25%, Avarta BK 75%.
Stalybridge Celtic - Avarta BK 3:0

46e minuut.
Băluş met een snelle inworp. Żychliński probeert naar een medespeler te passen. Băluş geeft een hoge lob. Ültan heeft problemen om de bal te vangen. Ültan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Korbut rent richting de bal. Korbut passt de bal met de wreef. Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rausis verovert de bal door een tackle van achteren. Rausis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Băluş geeft een lange en hoge pass. Ültan kopt de bal weg. Daar is Comodino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bychowiec speelt de bal door. Comodino verovert de bal door een tackle van achteren. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap. Pedretti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Zurita met een sublieme pass. Dudnic rent richting de bal. Dudnic probeert naar een medespeler te passen. Plata is nu in balbezit. Plata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel. Pedretti bokst de bal weg.

86e minuut.
Ültan geeft een hoge lob. Paavolainen heeft problemen om de bal te vangen. Mićko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paavolainen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bychowiec legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Żychliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiaško onderschept slim de pass. Matiaško passt de bal zonder na te denken. Rausis is nu in balbezit. Rausis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge Celtic 39%, Avarta BK 61%.
Stalybridge Celtic - Avarta BK 3:0