Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Schau Vesterkredsens Elite
343 Tactiek OP
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 45.5
good Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm passt de bal in één keer door. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis draait met de bal, schiet en ... Høst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Vesterkredsens Elite 0:1

17e minuut.
Taşkıner onderschept slim de pass. Taşkıner passt de bal zonder na te denken. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm schiet op doel. Høst werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Snedsted heeft problemen om de bal te vangen. Lyakhov rent richting de bal. Lyakhov geeft een lange en hoge pass. Venezis is nu in balbezit. Venezis schiet op doel. Høst bokst de bal weg.

22e minuut.
Fletcher met een sublieme pass. Lyakhov speelt de bal door. Daar is Venezis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venezis schiet op doel. Høst werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Revsbæk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bechmann de bal. Paal!

26e minuut.
MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell passt de bal met de wreef. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis schiet op doel. Revsbæk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Vesterkredsens Elite 0:2

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vicente niet meer kan verder spelen. Vintersen komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Taşkıner probeert naar een medespeler te passen. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher met een sublieme pass. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell geeft de bal voor. Venezis is nu in balbezit. Venezis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Vesterkredsens Elite 0:3

38e minuut.
Lyakhov probeert naar een medespeler te passen. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm passt de bal met de wreef. Venezis rent richting de bal. Venezis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Revsbæk. Venezis raakt geblesseerd tijdens het duel. Lyakhov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Venezis de bal. Venezis draait met de bal, schiet en ... Høst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Vesterkredsens Elite 0:4

44e minuut.
MacConnell geeft een lange en hoge pass. Fletcher kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Brandt de bal onder controle te krijgen. Oxholm rent richting de bal. Oxholm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Fletcher met een sublieme pass. Taşkıner rent richting de bal. Taşkıner met een sublieme pass. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schau 55%, Vesterkredsens Elite 45%.
FC Schau - Vesterkredsens Elite 0:4

48e minuut.
Lyakhov speelt de bal door. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm passt de bal zonder na te denken. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Høst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm speelt de bal door. Bechmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis onderschept slim de pass. Venezis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lyakhov met een sublieme pass. MacConnell rent richting de bal. MacConnell passt de bal zonder na te denken. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bigović onderschept slim de pass. Bigović probeert naar een medespeler te passen. Fletcher probeert naar een medespeler te passen. Venezis is nu in balbezit. Venezis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Høst werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Revsbæk de bal. Bechmann is nu in balbezit. Venezis onderschept slim de pass. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Høst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Brandt de bal. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm draait met de bal, schiet en ... Høst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Vesterkredsens Elite 0:5

64e minuut.
MacConnell passt de bal in één keer door. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm passt de bal met de wreef. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis haalt uit met een fantastische trap. Høst bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Vesterkredsens Elite 0:6

68e minuut.
Oxholm krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Bechmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis draait met de bal, schiet en ... Høst probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Vesterkredsens Elite 0:7

79e minuut.
Fletcher probeert naar een medespeler te passen. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bechmann krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Høst geeft de bal voor. Inworp. Fletcher met een snelle inworp. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lungholt geeft een lange en hoge pass. Lyakhov kopt de bal weg. Venezis rent richting de bal. Venezis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Vesterkredsens Elite 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schau 50%, Vesterkredsens Elite 50%.
FC Schau - Vesterkredsens Elite 0:8