Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lyngham BK FC Nymark
Normal Tactiek FRN GO
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 48.9
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Caporusso kopt de bal weg. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bak krijgt een gele kaart. Lăzăroiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smółka wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:1

3e minuut.
Nedergaard met een sublieme pass. Koreň is nu in balbezit. Koreň passt de bal zonder na te denken. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Georgsen met een harde bal richting middenveld. Caporusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporusso speelt de bal door. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Smółka passt de bal met de wreef. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu passt de bal in één keer door. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Smółka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kivelä de bal. Kivelä passt de bal zonder na te denken. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Smółka speelt de bal door. Kivelä rent richting de bal. Kivelä geeft een hoge lob. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:2

16e minuut.
Graversen rent richting de bal. Kivelä verovert de bal door een tackle van achteren. Palmelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidsen rent richting de bal. Davidsen geeft de bal voor. Georgsen bokst de bal weg.

17e minuut.
Olmedo kopt de bal weg. Smółka is nu in balbezit. Smółka passt de bal met de wreef. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:3

18e minuut.
Åberg rent richting de bal. Åberg passt de bal met de wreef. Graversen heeft problemen om de bal te vangen. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Smółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółka passt de bal zonder na te denken. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:4

20e minuut.
Caporusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporusso passt de bal met de wreef. Davidsen probeert naar een medespeler te passen. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Smółka probeert naar een medespeler te passen. Koreň met een sublieme pass. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu schiet op doel. Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:5

22e minuut.
Åberg probeert naar een medespeler te passen. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä passt de bal in één keer door. Smółka is nu in balbezit. Smółka geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Georgsen met een harde bal richting middenveld. Davidsen kopt de bal weg. Smółka speelt de bal door. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Davidsen is nu in balbezit. Palmelund begaat een overtreding. Davidsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Olmedo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:6

30e minuut.
Bartezzaghi geeft een hoge lob. Smółka speelt de bal door. Alomar rent richting de bal. Kivelä verovert de bal door een tackle van achteren. Kivelä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:7

31e minuut.
Smółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lăzăroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:8

35e minuut.
Suhr passt de bal met de wreef. Smółka is nu in balbezit. Smółka passt de bal met de wreef. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:9

37e minuut.
Alomar geeft de bal voor. Inworp. Caporusso met de inworp. Kivelä rent richting de bal. Kivelä draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä geeft een hoge lob. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu schiet op doel. Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:10

41e minuut.
Klungelig pakt Lăzăroiu de bal. Alomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:11

42e minuut.
Kivelä is nu in balbezit. Klungelig pakt Lăzăroiu de bal. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:12

44e minuut.
Kivelä schiet op doel. Klungelig pakt Davidsen de bal. Caporusso probeert naar een medespeler te passen. Kivelä rent richting de bal. Kivelä draait met de bal, schiet en ... Georgsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo geeft de bal voor. Lăzăroiu kopt de bal weg. Kivelä heeft problemen om de bal te vangen. Kivelä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyngham BK 84%, FC Nymark 16%.
Lyngham BK - FC Nymark 0:13

46e minuut.
Bartezzaghi geeft de bal voor. Klungelig pakt Nedergaard de bal. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alomar rent richting de bal. Alomar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koreň met een snelle inworp. Caporusso geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Kivelä verovert de bal door een tackle van achteren. Kivelä speelt de bal door. Alomar rent richting de bal. Kivelä onderschept slim de pass. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bak heeft problemen om de bal te vangen. Olmedo rent richting de bal. Olmedo geeft de bal voor. Klungelig pakt Lăzăroiu de bal. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:14

53e minuut.
Kivelä geeft een lange en hoge pass. Caporusso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Smółka de bal. Smółka geeft de bal voor. Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:15

56e minuut.
Caporusso passt de bal in één keer door. Davidsen is nu in balbezit. Davidsen met een sublieme pass. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:16

57e minuut.
Inworp. Davidsen met de inworp. Smółka geeft een hoge lob. Lăzăroiu krijgt zijn hoofd ertegen. Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:17

59e minuut.
Malmros kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Davidsen de bal onder controle te krijgen. Smółka probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Krank heeft problemen om de bal te vangen. Smółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lăzăroiu de bal. Lăzăroiu schiet op doel. De bal raakt de paal. Kivelä rent richting de bal. Kivelä draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:18

63e minuut.
Nedergaard rent richting de bal. Kivelä onderschept slim de pass. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:19

67e minuut.
Smółka onderschept slim de pass. Smółka geeft een hoge lob. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:20

68e minuut.
Davidsen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kivelä de bal. Kivelä passt de bal met de wreef. Daar is Lăzăroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzăroiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:21

73e minuut.
Koreň rent richting de bal. Koreň passt de bal in één keer door. Daar is Kivelä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:22

74e minuut.
Daar is Koreň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koreň passt de bal met de wreef. Davidsen speelt de bal door. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Davidsen verovert de bal door een tackle van achteren. Kivelä is nu in balbezit. Kivelä geeft een hoge lob. Lăzăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:23

81e minuut.
Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä is nu in balbezit. Lăzăroiu is nu in balbezit. Kivelä rent richting de bal. Kivelä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:24

84e minuut.
Graversen kan de bal niet met de borst controleren. Caporusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporusso geeft een lange en hoge pass. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu schiet op doel. Paal! Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nedergaard rent richting de bal. Lăzăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzăroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:25

86e minuut.
Olmedo speelt de bal door. Koreň is nu in balbezit. Koreň probeert naar een medespeler te passen. Kivelä rent richting de bal. Kivelä haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyngham BK - FC Nymark 0:26

89e minuut.
Lăzăroiu passt de bal met de wreef. Bak geeft een hoge lob. Olmedo geeft een lange en hoge pass. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. Georgsen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyngham BK 85%, FC Nymark 15%.
Lyngham BK - FC Nymark 0:26