Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nymark Lyngham BK
FRN1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 20
outstanding Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Åberg speelt de bal door. Smółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółka met een sublieme pass. Debreceni bereikt de bal nog maar net als eerste. Debreceni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Caporusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporusso passt de bal met de wreef. Bärnsten rent richting de bal. Bärnsten geeft de bal voor. Lăzăroiu springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 1:0

5e minuut.
Suhr probeert de bal met de borst te controleren. Craouker probeert naar een medespeler te passen. Debreceni rent richting de bal. Debreceni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 2:0

6e minuut.
Åberg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Graversen de bal. Debreceni is nu in balbezit. Klungelig pakt Lăzăroiu de bal. Lăzăroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 3:0

9e minuut.
Smółka onderschept slim de pass. Lăzăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Krank is nu in balbezit. Lăzăroiu onderschept slim de pass. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 4:0

11e minuut.
Graversen rent richting de bal. Smółka onderschept slim de pass. Smółka geeft de bal voor. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smółka met een sublieme pass. Klungelig pakt Debreceni de bal. Debreceni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 5:0

16e minuut.
Lăzăroiu rent richting de bal. Daar is Debreceni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 6:0

17e minuut.
Malmros speelt de bal door. Åberg is nu in balbezit. Åberg passt de bal in één keer door. Debreceni is nu in balbezit. Debreceni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Haciej met de inworp. Caporusso geeft een lange en hoge pass. Debreceni springt en kopt de bal. Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 7:0

33e minuut.
Smółka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lăzăroiu de bal. Lăzăroiu probeert naar een medespeler te passen. Debreceni bereikt de bal nog maar net als eerste. Debreceni schiet op doel. Paal! Bärnsten rent richting de bal. Klungelig pakt Bärnsten de bal. Bärnsten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Caporusso kopt de bal weg. Debreceni heeft problemen om de bal te vangen. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Debreceni bereikt de bal nog maar net als eerste. Debreceni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Georgsen trapt de bal weg. Smółka is nu in balbezit. Smółka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lăzăroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzăroiu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Caporusso passt de bal zonder na te denken. Bärnsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärnsten probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lăzăroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 15%, Lyngham BK 85%.
FC Nymark - Lyngham BK 7:0

47e minuut.
Graversen rent richting de bal. Smółka onderschept slim de pass. Smółka probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Debreceni rent richting de bal. Debreceni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 8:0

50e minuut.
Smółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółka passt de bal in één keer door. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 9:0

51e minuut.
Malmros met een sublieme pass. Inworp. Craouker met een snelle inworp. Caporusso met een sublieme pass. Smółka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Debreceni bereikt de bal nog maar net als eerste. Debreceni schiet op doel. Georgsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 10:0

54e minuut.
Bak verovert de bal door een tackle van achteren. Bak geeft de bal voor. Bärnsten is nu in balbezit. Bärnsten geeft een hoge lob. Debreceni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 11:0

57e minuut.
Bak rent richting de bal. Smółka onderschept slim de pass. Smółka met een sublieme pass. Debreceni bereikt de bal nog maar net als eerste. Debreceni schiet op doel. De bal raakt de paal. Graversen heeft problemen om de bal te vangen. Smółka geeft een lange en hoge pass. Lăzăroiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Debreceni passt de bal met de wreef. Craouker speelt de bal door. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 12:0

61e minuut.
Georgsen met een sublieme pass. Krank kopt de bal weg. Alomar heeft problemen om de bal te vangen. Debreceni onderschept slim de pass. Debreceni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Craouker rent richting de bal. Craouker geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lăzăroiu de bal. Lăzăroiu schiet op doel. Nedergaard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Åberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółka is nu in balbezit. Smółka passt de bal in één keer door. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu schiet op doel. Georgsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caporusso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Debreceni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 13:0

67e minuut.
Haciej onderschept slim de pass. Haciej geeft een lange en hoge pass. Nedergaard heeft problemen om de bal te vangen. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 14:0

70e minuut.
Caporusso geeft de bal voor. Debreceni maakt een snoekduik en kopt de bal. Alomar controleert de bal met de borst. Debreceni rent richting de bal. Debreceni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Georgsen trapt de bal weg. Caporusso met een sublieme pass. Debreceni heeft problemen om de bal te vangen. Debreceni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Smółka kopt de bal weg. Craouker is nu in balbezit. Craouker geeft de bal voor. Debreceni maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Lăzăroiu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Daar is Graversen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caporusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporusso geeft de bal voor. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 15:0

77e minuut.
Bärnsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärnsten passt de bal in één keer door. Nedergaard geeft een lange en hoge pass. Flindt kopt de bal weg. Bärnsten geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Debreceni rent richting de bal. Debreceni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 16:0

80e minuut.
Klungelig pakt Smółka de bal. Smółka geeft een hoge lob. Bärnsten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Smółka verovert de bal door een tackle van achteren. Smółka geeft een lange en hoge pass. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Georgsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 17:0

85e minuut.
Caporusso geeft een hoge lob. Debreceni rent richting de bal. Debreceni met een sublieme pass. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 18:0

88e minuut.
Klungelig pakt Lăzăroiu de bal. Lăzăroiu geeft de bal voor. Debreceni rent richting de bal. Debreceni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 19:0

89e minuut.
Craouker bereikt de bal nog maar net als eerste. Craouker passt de bal in één keer door. Lăzăroiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Debreceni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Debreceni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Lyngham BK 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 14%, Lyngham BK 86%.
FC Nymark - Lyngham BK 20:0