Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spangsbjerg IF Nord-Als Boldklub
Forsøg Tactiek 352 - offensive
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 40.7
outstanding Schieten good
solid Passen average
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Roosjen is nu in balbezit. Roosjen passt de bal zonder na te denken. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap. Prusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Nord-Als Boldklub 1:0

3e minuut.
Maska geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krohn met een snelle inworp. Ankjær rent richting de bal. Ankjær schiet op doel. Paal! Prusek bokst de bal weg. Janvier is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Nord-Als Boldklub 2:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Coutinho de bal onder controle te krijgen. Charniak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cincă. Cincă krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Bøje geeft een lange en hoge pass. Janvier kopt de bal weg. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier schiet op doel. Prusek bokst de bal weg.

11e minuut.
Ankjær schiet op doel. Pausgaard probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Verstraten neemt de hoekschop. Roosjen springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Bøje speelt de bal door. Roosjen is nu in balbezit. Roosjen passt de bal in één keer door. Janvier rent richting de bal. Janvier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Janvier rent richting de bal. Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier onderschept slim de pass. Ankjær rent richting de bal. Ankjær draait met de bal, schiet en ... Prusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ankjær rent richting de bal. Ankjær draait met de bal, schiet en ... Prusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Nord-Als Boldklub 3:0

18e minuut.
Ursulescu speelt de bal door. Orović heeft problemen om de bal te vangen. Verstraten speelt de bal door. Roosjen rent richting de bal. Roosjen haalt uit met een fantastische trap. Prusek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maska met een sublieme pass. Gade probeert de bal aan de voet te houden. Verstraten geeft een hoge lob. Janvier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Nord-Als Boldklub 4:0

20e minuut.
Verstraten passt de bal in één keer door. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen geeft de bal voor. Janvier is nu in balbezit. Janvier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ankjær rent richting de bal. Ankjær speelt de bal door. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maska de bal onder controle te krijgen. Prusek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Pausgaard probeert naar een medespeler te passen. Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen geeft een hoge lob. Janvier is nu in balbezit. Janvier schiet op doel. Prusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Verstraten rent richting de bal. Verstraten passt de bal zonder na te denken. Roosjen probeert naar een medespeler te passen. Janvier rent richting de bal. Janvier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Nord-Als Boldklub 5:0

32e minuut.
Charniak met de inworp. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Caviglione rent richting de bal. Caviglione haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier passt de bal in één keer door. Ankjær heeft problemen om de bal te vangen. Ankjær schiet op doel. Prusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Nord-Als Boldklub 6:0

41e minuut.
Krohn rent richting de bal. Krohn geeft de bal voor. Maska kan de bal niet met de borst controleren. Janvier rent richting de bal. Janvier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spangsbjerg IF 30%, Nord-Als Boldklub 70%.
Spangsbjerg IF - Nord-Als Boldklub 6:0

49e minuut.
Bøje bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøje passt de bal in één keer door. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ... Prusek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Nord-Als Boldklub 7:0

51e minuut.
Coutinho rent richting de bal. Belodedić verovert de bal door een tackle van achteren. Belodedić probeert naar een medespeler te passen. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap. Prusek bokst de bal weg.

56e minuut.
Roosjen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Charniak de bal onder controle te krijgen. Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær verovert de bal door een tackle van achteren. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Nord-Als Boldklub 8:0

58e minuut.
Daar is Rączka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen probeert naar een medespeler te passen. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sivertsen neemt vlug de vrije trap. Belodedić rent richting de bal. Coutinho onderschept slim de pass. Coutinho haalt uit met een fantastische trap. Ørstrup probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Verstraten rent richting de bal. Verstraten probeert naar een medespeler te passen. Maska onderschept slim de pass. Cincă rent richting de bal. Cincă draait met de bal, schiet en ... Prusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Gade rent richting de bal. Verstraten onderschept slim de pass. Verstraten geeft de bal voor. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. Prusek bokst de bal weg.

69e minuut.
Cincă passt de bal zonder na te denken. Roosjen rent richting de bal. Roosjen passt de bal zonder na te denken. Janvier rent richting de bal. Janvier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Janvier kopt de bal weg. Daar is Ankjær, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maska legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maska krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Vellemaa geeft een lange en hoge pass. Cincă is nu in balbezit. Cincă probeert naar een medespeler te passen. Janvier rent richting de bal. Janvier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ankjær is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Nord-Als Boldklub 9:0

77e minuut.
Vellemaa is nu in balbezit. Vellemaa geeft de bal voor. Klungelig pakt Sivertsen de bal. Cincă is nu in balbezit. Cincă geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Prusek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bøje passt de bal zonder na te denken. Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen met een sublieme pass. Janvier is nu in balbezit. Janvier schiet op doel. Prusek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Nord-Als Boldklub 10:0

82e minuut.
Coutinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Vellemaa verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Caviglione zijn tegenspeler op de grond. Caviglione krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bøje probeert naar een medespeler te passen. Cincă is nu in balbezit. Cincă passt de bal met de wreef. Janvier is nu in balbezit. Janvier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spangsbjerg IF 24%, Nord-Als Boldklub 76%.
Spangsbjerg IF - Nord-Als Boldklub 10:0