Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vesterkredsens Elite Avarta BK
OP Tactiek Dalle 433
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 38.5
redelijk Schieten zwak
goed Passen redelijk
matig Verdedigen solide


7e minuut.
Vågan passt de bal in één keer door. Lyakhov is nu in balbezit. Matiaško tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matiaško krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Zurita met een sublieme pass. Matiaško rent richting de bal. Lyakhov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lyakhov krijgt een gele kaart. Vågan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bernstein komt het veld opgelopen.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matiaško met de inworp. Korbut geeft een lange en hoge pass. Westberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Westberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Matev speelt de bal door. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Matiaško zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Matiaško naar de kleedkamers voor een vroege douche. Venezis is nu in balbezit. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Venezis. Pajor moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pajor kan niet meer verder spelen. Mićko komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Racciatti met een snelle inworp. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut begaat een overtreding. Korbut krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vesterkredsens Elite 37%, Avarta BK 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vesterkredsens Elite - Avarta BK 0:0

53e minuut.
Fletcher passt de bal met de wreef. Venezis is nu in balbezit. Oxholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm draait met de bal, schiet en ... Pedretti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Avarta BK 1:0

58e minuut.
Matev is nu in balbezit. Matev geeft de bal voor. Venezis kan de bal niet met de borst controleren. Venezis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Gia Thiện de bal. Gia Thiện passt de bal met de wreef. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell geeft een lange en hoge pass. Fletcher geeft een hoge lob. Pedretti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Venezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Avarta BK 2:0

72e minuut.
Taşkıner probeert naar een medespeler te passen. Comodino bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezis verovert de bal door een tackle van achteren. Venezis schiet op doel. Pedretti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesterkredsens Elite - Avarta BK 3:0

84e minuut.
Bigović is nu in balbezit. Bigović geeft een hoge lob. MacConnell is nu in balbezit. Racciatti onderschept slim de pass. Racciatti geeft een lange en hoge pass. Vintersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vesterkredsens Elite 30%, Avarta BK 70%.
Vesterkredsens Elite - Avarta BK 3:0