Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalybridge Celtic FC Schau
Gert Tactiek 343
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 46
uitmuntend Schieten solide
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Bychowiec passt de bal in één keer door. Plata rent richting de bal. Plata passt de bal in één keer door. Ültan is nu in balbezit. Ültan geeft de bal voor. Høst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Bychowiec rent richting de bal. Bychowiec passt de bal zonder na te denken. Paavolainen speelt de bal door. Plata heeft problemen om de bal te vangen. Plata schiet op doel. Høst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Schau 1:0

9e minuut.
Jerużalski geeft de bal voor. Daar is Plata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata passt de bal in één keer door. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Schau 2:0

14e minuut.
Ültan verovert de bal door een tackle van achteren. Ültan passt de bal in één keer door. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen schiet op doel. Høst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Schau 3:0

17e minuut.
Klungelig pakt Bechmann de bal. Bechmann geeft een lange en hoge pass. Motáčik kopt de bal weg. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen schiet op doel. Høst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ültan speelt de bal door. Plata rent richting de bal. Plata probeert naar een medespeler te passen. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen draait met de bal, schiet en ... Høst bokst de bal weg.

23e minuut.
Paavolainen verovert de bal door een tackle van achteren. Paavolainen geeft een hoge lob. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Schau 4:0

32e minuut.
Kastendeuch onderschept slim de pass. Kastendeuch geeft de bal voor. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen schiet op doel. Høst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Schau 5:0

34e minuut.
Ültan met een sublieme pass. Plata is nu in balbezit. Plata passt de bal met de wreef. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bychowiec kopt de bal weg. Daar is Revsbæk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ültan geeft een hoge lob. Paavolainen kopt de bal weg. Plata is nu in balbezit. Plata draait met de bal, schiet en ... Høst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Schau 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge Celtic 40%, FC Schau 60%.
Stalybridge Celtic - FC Schau 6:0

48e minuut.
Snedsted is nu in balbezit. Aslaksen rent richting de bal. Jerużalski verovert de bal door een tackle van achteren. Bernstein rent richting de bal. Bernstein schiet op doel. van Assel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Snedsted rent richting de bal. van Assel probeert naar een medespeler te passen. Ültan kopt de bal weg. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Schau 7:0

51e minuut.
Dudnic passt de bal met de wreef. Motáčik rent richting de bal. Motáčik passt de bal met de wreef. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen draait met de bal, schiet en ... Høst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Dudnic passt de bal met de wreef. Ültan probeert naar een medespeler te passen. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Schau 8:0

62e minuut.
Bjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen onderschept slim de pass. Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bychowiec geeft een hoge lob. Plata maakt een snoekduik en kopt de bal. Høst bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Schau 9:0

65e minuut.
Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bychowiec met een sublieme pass. Plata rent richting de bal. Plata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Schau 10:0

65e minuut.
Bernstein is nu in balbezit. Plata rent richting de bal. Plata passt de bal met de wreef. Paavolainen is nu in balbezit. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap. Høst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Schau 11:0

82e minuut.
Bechmann kopt de bal weg. Bakkegaard probeert de bal aan de voet te houden. Bychowiec probeert naar een medespeler te passen. Paavolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavolainen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gustavsson rent richting de bal. Żychliński onderschept slim de pass. Żychliński geeft een lange en hoge pass. Plata kopt de bal weg. Revsbæk heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Motáčik zal de hoekschop nemen. Høst speelt de bal door. Aslaksen kopt de bal weg. Snedsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Snedsted schiet op doel. van Assel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Revsbæk is nu in balbezit. Revsbæk geeft de bal voor. Bakkegaard probeert de bal aan de voet te houden. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel. Høst bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - FC Schau 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge Celtic 37%, FC Schau 63%.
Stalybridge Celtic - FC Schau 12:0