Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Schau Stalybridge Celtic
343 Tactiek Gert
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 52.3
solide Schieten uitmuntend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen passt de bal zonder na te denken. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap. Høst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Stalybridge Celtic 0:1

4e minuut.
Dudnic met een sublieme pass. Băluş heeft problemen om de bal te vangen. Băluş speelt de bal door. Paavolainen heeft problemen om de bal te vangen. Paavolainen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Plata is nu in balbezit. Bechmann onderschept slim de pass. Bychowiec onderschept slim de pass. Bychowiec geeft een lange en hoge pass. Paavolainen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Stalybridge Celtic 0:2

14e minuut.
Băluş probeert naar een medespeler te passen. Paavolainen heeft problemen om de bal te vangen. Paavolainen speelt de bal door. Plata rent richting de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jerużalski onderschept slim de pass. Jerużalski geeft een lange en hoge pass. Plata controleert de bal met de borst. Plata schiet op doel. Høst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Stalybridge Celtic 0:3

18e minuut.
Plata is nu in balbezit. Plata passt de bal met de wreef. Revsbæk is nu in balbezit. Paavolainen onderschept slim de pass. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap. Høst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Żychliński is nu in balbezit. Bernstein onderschept slim de pass. Bernstein speelt de bal door. Snedsted is nu in balbezit. Snedsted geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kastendeuch onderschept slim de pass. Kastendeuch met een sublieme pass. Bychowiec met een sublieme pass. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ültan rent richting de bal. Ültan probeert naar een medespeler te passen. Plata heeft problemen om de bal te vangen. Plata draait met de bal, schiet en ... Høst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Stalybridge Celtic 0:4

27e minuut.
Jerużalski onderschept slim de pass. Bernstein onderschept slim de pass. Criţă is nu in balbezit. Bernstein onderschept slim de pass. Bernstein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Bychowiec is nu in balbezit. Bychowiec met een sublieme pass. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel. Høst probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Criţă passt de bal met de wreef. Daar is Băluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bychowiec speelt de bal door. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Stalybridge Celtic 0:5

40e minuut.
Ültan is nu in balbezit. Bakkegaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ültan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dudnic zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paavolainen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schau 66%, Stalybridge Celtic 34%.
FC Schau - Stalybridge Celtic 0:5

51e minuut.
Criţă probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gustavsson neemt de hoekschop. Aslaksen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Stalybridge Celtic 1:5

51e minuut.
Plata heeft problemen om de bal te vangen. Paavolainen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aslaksen. Aslaksen krijgt een gele kaart. Paavolainen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Ültan rent richting de bal. Ültan speelt de bal door. Băluş speelt de bal door. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dudnic kopt de bal weg. Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bychowiec passt de bal in één keer door. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Dudnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudnic geeft een hoge lob. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Stalybridge Celtic 1:6

77e minuut.
van Assel trapt de bal weg. Ültan kopt de bal weg. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap. Høst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Stalybridge Celtic 1:7

80e minuut.
Bychowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Bychowiec speelt de bal door. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap. Høst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Stalybridge Celtic 1:8

80e minuut.
Aslaksen probeert naar een medespeler te passen. Snedsted is nu in balbezit. Paavolainen onderschept slim de pass. Paavolainen speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Dudnic passt de bal in één keer door. Daar is Revsbæk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap. Høst probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Żychliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żychliński geeft de bal voor. Paavolainen rent richting de bal. Paavolainen haalt uit met een fantastische trap. Høst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schau - Stalybridge Celtic 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schau 54%, Stalybridge Celtic 46%.
FC Schau - Stalybridge Celtic 1:9