Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spangsbjerg IF Lyngham BK
Forsøg Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 20.4
uitmuntend Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Bøje de bal. Bøje speelt de bal door. Cincă met een sublieme pass. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 1:0

5e minuut.
Bøje onderschept slim de pass. Bøje geeft een hoge lob. Ankjær kopt de bal weg. Janvier rent richting de bal. Janvier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă passt de bal zonder na te denken. Daar is Janvier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janvier geeft de bal voor. Ankjær krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 2:0

9e minuut.
Roosjen met een sublieme pass. Vellemaa rent richting de bal. Vellemaa geeft de bal voor. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Verstraten passt de bal in één keer door. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær passt de bal zonder na te denken. Janvier is nu in balbezit. Janvier haalt uit met een fantastische trap. Georgsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 3:0

17e minuut.
Roosjen is nu in balbezit. Cincă rent richting de bal. Roosjen is nu in balbezit. Roosjen geeft een hoge lob. Ankjær krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bak rent richting de bal. Cincă onderschept slim de pass. Cincă geeft een hoge lob. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 4:0

22e minuut.
Bøje met een sublieme pass. Verstraten is nu in balbezit. Verstraten geeft een lange en hoge pass. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 5:0

25e minuut.
Krohn rent richting de bal. Verstraten met een sublieme pass. Cincă met een sublieme pass. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap. Georgsen bokst de bal weg.

26e minuut.
Verstraten bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstraten met een sublieme pass. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær draait met de bal, schiet en ... Georgsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 6:0

28e minuut.
Georgsen speelt de bal door. Daar is Åberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cincă probeert naar een medespeler te passen. Janvier rent richting de bal. Janvier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vellemaa met een sublieme pass. Roosjen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Janvier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janvier geeft een hoge lob. Ankjær krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bak met een sublieme pass. Inworp. Cincă met een snelle inworp. Janvier heeft problemen om de bal te vangen. Janvier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 7:0

34e minuut.
Janvier met een sublieme pass. Cincă is nu in balbezit. Cincă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ankjær de bal. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 8:0

36e minuut.
Roosjen rent richting de bal. Roosjen passt de bal met de wreef. Cincă speelt de bal door. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ankjær probeert de bal met de borst te controleren. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 9:0

38e minuut.
Verstraten probeert de bal met de borst te controleren. Verstraten geeft een hoge lob. Cincă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Janvier de bal. Janvier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Verstraten passt de bal met de wreef. Roosjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosjen passt de bal met de wreef. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 10:0

43e minuut.
Ankjær rent richting de bal. Ankjær geeft een lange en hoge pass. Roosjen kopt de bal weg. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spangsbjerg IF 19%, Lyngham BK 81%.
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 11:0

49e minuut.
Bøje verovert de bal door een tackle van achteren. Roosjen speelt de bal door. Nedergaard rent richting de bal. Janvier verovert de bal door een tackle van achteren. Janvier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Åberg is nu in balbezit. Belodedić verovert de bal door een tackle van achteren. Belodedić probeert naar een medespeler te passen. Bøje geeft de bal voor. Ankjær krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Alomar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær schiet op doel. Alomar probeert de bal aan de voet te houden. Georgsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Bøje probeert naar een medespeler te passen. Verstraten rent richting de bal. Verstraten geeft de bal voor. Cincă geeft een hoge lob. Ankjær maakt een snoekduik en kopt de bal. Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Verstraten speelt de bal door. Klungelig pakt Ankjær de bal. Palmelund rent richting de bal. Ankjær onderschept slim de pass. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Krohn onderschept slim de pass. Krohn geeft een hoge lob. Ankjær kopt de bal weg. Janvier is nu in balbezit. Janvier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 12:0

61e minuut.
Bøje verovert de bal door een tackle van achteren. Roosjen rent richting de bal. Roosjen geeft een hoge lob. Ankjær rent richting de bal. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 13:0

63e minuut.
Daar is Verstraten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verstraten geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nedergaard de bal. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Roosjen rent richting de bal. Roosjen passt de bal in één keer door. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 14:0

66e minuut.
Verstraten passt de bal met de wreef. Graversen speelt de bal door. Roosjen met een sublieme pass. Janvier is nu in balbezit. Janvier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vellemaa met een sublieme pass. Roosjen met een sublieme pass. Janvier is nu in balbezit. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær schiet op doel. Georgsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Janvier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankjær rent richting de bal. Ankjær draait met de bal, schiet en ... Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Georgsen probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krohn met een snelle inworp. Verstraten bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstraten geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Janvier rent richting de bal. Janvier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 15:0

78e minuut.
Verstraten kopt de bal weg. Ankjær rent richting de bal. Ankjær passt de bal in één keer door. Janvier is nu in balbezit. Janvier schiet op doel. Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Bak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roosjen rent richting de bal. Roosjen passt de bal met de wreef. Janvier is nu in balbezit. Janvier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bak heeft problemen om de bal te vangen. Bøje probeert naar een medespeler te passen. Ankjær rent richting de bal. Janvier rent richting de bal. Janvier schiet op doel. Georgsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janvier rent richting de bal. Janvier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 16:0

88e minuut.
Roosjen passt de bal in één keer door. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær passt de bal zonder na te denken. Janvier rent richting de bal. Janvier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 17:0

89e minuut.
Ankjær verovert de bal door een tackle van achteren. Roosjen probeert naar een medespeler te passen. Cincă heeft problemen om de bal te vangen. Cincă geeft de bal voor. Ankjær maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spangsbjerg IF 15%, Lyngham BK 85%.
Spangsbjerg IF - Lyngham BK 17:0