Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nord-Als Boldklub FC Nymark
352 - offensive Tactiek FRN 10
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39.1 gemiddelde waardering 56.8
goed Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Debreceni is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smółka zal de hoekschop nemen. Debreceni maakt een snoekduik en kopt de bal. Prusek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Bärnsten geeft de bal voor. Klungelig pakt Debreceni de bal. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. Debreceni probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - FC Nymark 0:1

10e minuut.
Bergstrøm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grønvald Jelstrup komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Bärnsten geeft de bal voor. Lăzăroiu kopt de bal weg. Daar is Debreceni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Debreceni draait met de bal, schiet en ... Prusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - FC Nymark 0:2

25e minuut.
Koreň probeert naar een medespeler te passen. Smółka is nu in balbezit. Smółka geeft de bal voor. Debreceni springt en kopt de bal. Prusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - FC Nymark 0:3

32e minuut.
Olmedo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmedo geeft de bal voor. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - FC Nymark 0:4

36e minuut.
Güneştepe onderschept slim de pass. Grønvald Jelstrup geeft een lange en hoge pass. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Prusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - FC Nymark 0:5

38e minuut.
Bärnsten rent richting de bal. Aytemiz rent richting de bal. Bärnsten begaat een overtreding. Bärnsten krijgt een gele kaart. Aytemiz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aytemiz kan niet meer verder spelen. Vesterberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nord-Als Boldklub 45%, FC Nymark 55%.
Nord-Als Boldklub - FC Nymark 0:5

51e minuut.
Bärnsten verovert de bal door een tackle van achteren. Bärnsten heeft problemen om de bal te vangen. Bärnsten geeft de bal voor. Debreceni springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koreň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smółka geeft een lange en hoge pass. Debreceni krijgt zijn hoofd ertegen. Prusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - FC Nymark 0:6

57e minuut.
Haciej geeft een lange en hoge pass. Koreň is nu in balbezit. Koreň geeft een hoge lob. Debreceni krijgt zijn hoofd ertegen. Prusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - FC Nymark 0:7

62e minuut.
Caporusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporusso geeft de bal voor. Maska heeft problemen om de bal te vangen. Debreceni is nu in balbezit. Debreceni haalt uit met een fantastische trap. Prusek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - FC Nymark 0:8

65e minuut.
Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej geeft een hoge lob. Grønvald Jelstrup met een sublieme pass. Caviglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglione schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bärnsten is nu in balbezit. Smółka is nu in balbezit. Smółka geeft een lange en hoge pass. Debreceni rent richting de bal. Debreceni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - FC Nymark 0:9

72e minuut.
Bärnsten is nu in balbezit. Bärnsten geeft de bal voor. Lăzăroiu controleert de bal met de borst. Smółka rent richting de bal. Smółka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Caviglione speelt de bal door. Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółka onderschept slim de pass. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Prusek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Caporusso passt de bal in één keer door. Koreň bereikt de bal nog maar net als eerste. Koreň probeert naar een medespeler te passen. Debreceni rent richting de bal. Debreceni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - FC Nymark 0:10

81e minuut.
Koreň geeft een hoge lob. Lăzăroiu kopt de bal weg. Debreceni is nu in balbezit. Debreceni haalt uit met een fantastische trap. Prusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nord-Als Boldklub - FC Nymark 0:11

86e minuut.
Grønvald Jelstrup passt de bal met de wreef. Caviglione rent richting de bal. Caporusso begaat een overtreding. Caporusso krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nord-Als Boldklub 50%, FC Nymark 50%.
Nord-Als Boldklub - FC Nymark 0:11