Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maen sharaf Offlao fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Lindner rent richting de bal. de Mylius verovert de bal door een tackle van achteren. de Mylius speelt de bal door. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch haalt uit met een fantastische trap. Geisler bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
maen sharaf - Offlao fc 1:0

31e minuut.
Tepes geeft de bal voor. Inworp. Lyhne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Højland is nu in balbezit. Højland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
maen sharaf - Offlao fc 1:1

37e minuut.
Manniche rent richting de bal. Koch is nu in balbezit. Manniche rent richting de bal. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch haalt uit met een fantastische trap. Geisler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maen sharaf 47%, Offlao fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maen sharaf - Offlao fc 1:1

48e minuut.
Manniche rent richting de bal. Manniche geeft een lange en hoge pass. Aske kopt de bal weg. Koch is nu in balbezit. Koch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dahl Jensen geeft de bal voor. de Mylius kan de bal niet met de borst controleren. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap. Geisler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ellehammer rent richting de bal. Ellehammer passt de bal met de wreef. Højland is nu in balbezit. Højland haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Møgelvang de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Roden probeert naar een medespeler te passen. Hyllested rent richting de bal. Hyllested passt de bal zonder na te denken. Stadsgaard rent richting de bal. Stadsgaard schiet op doel. Bøgvad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Hyllested rent richting de bal. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maen sharaf - Offlao fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maen sharaf 52%, Offlao fc 48%.
maen sharaf - Offlao fc 2:1