Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotiv Yggdrasil FC Villa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Jansen rent richting de bal. Jansen geeft een lange en hoge pass. Gravesen is nu in balbezit. Gravesen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiv Yggdrasil - FC Villa 0:1

11e minuut.
Rytter is nu in balbezit. Christian Andersen verovert de bal door een tackle van achteren. Christian Andersen speelt de bal door. Holgersen rent richting de bal. Holgersen schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jacobsen geeft een hoge lob. Espersen rent richting de bal. Holgersen verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rytter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rytter schiet op doel. Bredal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Locomotiv Yggdrasil - FC Villa 1:1

23e minuut.
Espersen is nu in balbezit. Holgersen onderschept slim de pass. Holgersen passt de bal met de wreef. Rytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bredal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bredal speelt de bal door. Uldahl rent richting de bal. Dengsøe begaat een overtreding. Uldahl wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Uldahl kan niet meer verder spelen. Vesterlund komt het veld opgelopen. Veggerby met een snel genomen vrije trap. Daar is Jacobsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dengsøe probeert naar een medespeler te passen. Holgersen is nu in balbezit. Holgersen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Holgersen met een sublieme pass. Rytter rent richting de bal. Jansen onderschept slim de pass. Holgersen onderschept slim de pass. Holgersen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiv Yggdrasil - FC Villa 2:1

42e minuut.
Skovsen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kragh-Jacobsen met de inworp. Klungelig pakt Lundberg de bal. Lundberg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiv Yggdrasil 39%, FC Villa 61%.
Locomotiv Yggdrasil - FC Villa 2:1

52e minuut.
Fuglsang geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dybdal met een snelle inworp. Holgersen is nu in balbezit. Holgersen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiv Yggdrasil 41%, FC Villa 59%.
Locomotiv Yggdrasil - FC Villa 2:1