Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nakskov dunde united
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Overby bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel onderschept slim de pass. Met opzet legt Rosenstand zijn tegenspeler op de grond. Rosenstand krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Knutzen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Randrup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosenstand is nu in balbezit. Rosenstand geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakskov - dunde united 1:0

19e minuut.
Randrup is nu in balbezit. Overby is nu in balbezit. Ahlefeldt rent richting de bal. Overby verovert de bal door een tackle van achteren. Overby geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Overby verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlefeldt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahlefeldt krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Lautrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Randrup verovert de bal door een tackle van achteren. Overby tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Randrup moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Randrup kan niet meer verder spelen. Møllehave komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Daar is Juul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juul geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosenstand geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ahlefeldt kopt de bal weg. Klungelig pakt Zobel de bal. Rosenstand rent richting de bal. Crone is nu in balbezit. Crone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakskov - dunde united 2:0

37e minuut.
Langberg rent richting de bal. Langberg haalt uit met een fantastische trap. Bennedsen rent richting de bal. Bennedsen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Langberg de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakskov 54%, dunde united 46%.
Nakskov - dunde united 2:0

52e minuut.
Bondesen onderschept slim de pass. Bondesen probeert naar een medespeler te passen. Ahlefeldt is nu in balbezit. Green Jensen verovert de bal door een tackle van achteren. Green Jensen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Ahlefeldt is nu in balbezit. Overby verovert de bal door een tackle van achteren. Overby speelt de bal door. Langberg rent richting de bal. Langberg haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Windfeld rent richting de bal. Windfeld speelt de bal door. Langberg is nu in balbezit. Green Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Green Jensen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakskov 39%, dunde united 61%.
Nakskov - dunde united 2:0