Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotiv Yggdrasil maen sharaf
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Aske onderschept slim de pass. Holgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytter is nu in balbezit. Rytter draait met de bal, schiet en ... Tepes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jacobsen zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lommer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sommer heeft problemen om de bal te vangen. Holgersen verovert de bal door een tackle van achteren. Holgersen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Aske is nu in balbezit. Holgersen verovert de bal door een tackle van achteren. Møgelvang is nu in balbezit. Holgersen verovert de bal door een tackle van achteren. Holgersen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Rytter passt de bal met de wreef. Holgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgersen speelt de bal door. Rytter is nu in balbezit. Rytter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiv Yggdrasil - maen sharaf 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiv Yggdrasil 48%, maen sharaf 52%.
Locomotiv Yggdrasil - maen sharaf 1:0

49e minuut.
Veggerby speelt de bal door. Inworp. Drostrup met een snelle inworp. de Mylius bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mylius geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Uldahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Veggerby rent richting de bal. Met opzet legt Dyrholm zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dyrholm naar de kleedkamers voor een vroege douche. Veggerby roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Veggerby kan niet meer verder spelen. Bond komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Holgersen passt de bal zonder na te denken. Tepes met een sublieme pass. Koch is nu in balbezit. Koch schiet op doel. Skovsen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Mylius neemt de hoekschop. Myrup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Locomotiv Yggdrasil - maen sharaf 1:1

85e minuut.
Aske geeft een lange en hoge pass. de Mylius rent richting de bal. de Mylius geeft een lange en hoge pass. Koch krijgt zijn hoofd ertegen. Myrup probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiv Yggdrasil - maen sharaf 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiv Yggdrasil 72%, maen sharaf 28%.
Locomotiv Yggdrasil - maen sharaf 1:2