Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nakskov maen sharaf
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 22.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


23e minuut.
Koch draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Bondesen de bal. Åmose is nu in balbezit. Dyrholm onderschept slim de pass. Dyrholm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nakskov - maen sharaf 0:1

24e minuut.
Aske geeft een hoge lob. Bondesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrholm verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrholm haalt uit met een fantastische trap. Rossen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakskov - maen sharaf 0:2

30e minuut.
Aske geeft een lange en hoge pass. Bondesen kopt de bal weg. Ahlefeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrholm onderschept slim de pass. Dyrholm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ahlefeldt met een sublieme pass. Randrup is nu in balbezit. Lommer begaat een overtreding. Lommer krijgt een gele kaart. Randrup is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ahlefeldt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lommer de bal. Oppenheimer is nu in balbezit. Oppenheimer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakskov - maen sharaf 1:2

35e minuut.
Åmose is nu in balbezit. Dahl Jensen begaat een overtreding. Åmose is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Åmose zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lommer de bal. Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sommer rent richting de bal. Oppenheimer verovert de bal door een tackle van achteren. Oppenheimer passt de bal zonder na te denken. Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakskov 48%, maen sharaf 52%.
Nakskov - maen sharaf 1:2

51e minuut.
Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrholm is nu in balbezit. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrholm draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nakskov - maen sharaf 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakskov 50%, maen sharaf 50%.
Nakskov - maen sharaf 1:3