Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dunde united maen sharaf
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Lautrup geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drostrup met een snelle inworp. de Mylius is nu in balbezit. de Mylius geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Langberg kan de bal niet met de borst controleren. Tepes rent richting de bal. Langberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tepes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tepes kan niet meer verder spelen. Holgersen komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Dahl Jensen kopt de bal weg. Koch heeft problemen om de bal te vangen. Knutzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrholm verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrholm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sommer rent richting de bal. Sommer geeft een hoge lob. Knutzen is nu in balbezit. Koch onderschept slim de pass. Koch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
de Mylius geeft een hoge lob. Daar is Knutzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koch rent richting de bal. Koch schiet op doel. Povelsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dunde united - maen sharaf 0:1

39e minuut.
Windfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Windfeld geeft een hoge lob. Langberg rent richting de bal. Langberg draait met de bal, schiet en ... Bøgvad probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dunde united 60%, maen sharaf 40%.
dunde united - maen sharaf 0:1

56e minuut.
Lommer heeft problemen om de bal te vangen. Windfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lommer zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lommer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl Jensen verovert de bal door een tackle van achteren. Dahl Jensen probeert naar een medespeler te passen. Koch rent richting de bal. Koch draait met de bal, schiet en ... Povelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Overby speelt de bal door. Langberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sommer. Langberg roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Langberg kan niet meer verder spelen. Kjeldsen komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Povelsen trapt de bal weg. Windfeld kopt de bal weg. Holgersen heeft problemen om de bal te vangen. Kjeldsen rent richting de bal. Kjeldsen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Drostrup heeft problemen om de bal te vangen. Bennedsen rent richting de bal. Bennedsen draait met de bal, schiet en ... Bøgvad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dunde united - maen sharaf 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dunde united 56%, maen sharaf 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dunde united - maen sharaf 1:1