Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Villa Lucky69
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Klungelig pakt Grundtvig de bal. Borup rent richting de bal. Borup met een sublieme pass. Hove is nu in balbezit. Hove haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bjerregård met een sublieme pass. Klungelig pakt Grundtvig de bal. Bjerregård is nu in balbezit. Grundtvig verovert de bal door een tackle van achteren. Grundtvig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Borup onderschept slim de pass. Grundtvig rent richting de bal. Jansen is nu in balbezit. Grundtvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundtvig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa - Lucky69 1:0

43e minuut.
Ingeman passt de bal met de wreef. Gammelgaard is nu in balbezit. Fuglsang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuglsang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Villa 50%, Lucky69 50%.
FC Villa - Lucky69 1:0

50e minuut.
Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen passt de bal zonder na te denken. Kragh-Jacobsen rent richting de bal. Kragh-Jacobsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bjerregård met een sublieme pass. Dengsøe rent richting de bal. Dengsøe met een sublieme pass. Hejberg is nu in balbezit. Hejberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ploug bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploug geeft de bal voor. Klungelig pakt Espersen de bal. Grundtvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundtvig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa - Lucky69 2:0

74e minuut.
Dengsøe rent richting de bal. Hejberg onderschept slim de pass. Jansen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jansen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Villa 53%, Lucky69 47%.
FC Villa - Lucky69 2:0