Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotiv Yggdrasil Nakskov
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 14.1
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Løve Andersen speelt de bal door. Rytter probeert de bal met de borst te controleren. Rytter geeft de bal voor. Holgersen rent richting de bal. Holgersen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Holgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondesen is nu in balbezit. Holgersen verovert de bal door een tackle van achteren. Rytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rytter is nu in balbezit. Møllehave tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rytter raakt geblesseerd tijdens het duel. Rytter met een snel genomen vrije trap. Bondesen rent richting de bal. Rytter onderschept slim de pass. Rytter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Uldahl met een sublieme pass. Holgersen is nu in balbezit. Holgersen passt de bal in één keer door. Rytter is nu in balbezit. Rytter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiv Yggdrasil - Nakskov 1:0

28e minuut.
Uldahl geeft een lange en hoge pass. Bondesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobsen verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobsen draait met de bal, schiet en ... Rossen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiv Yggdrasil - Nakskov 2:0

31e minuut.
Jacobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobsen geeft de bal voor. Møllehave probeert de bal aan de voet te houden. Rytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiv Yggdrasil - Nakskov 3:0

44e minuut.
Holgersen passt de bal in één keer door. Daar is Bondesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondesen onderschept slim de pass. Rytter is nu in balbezit. Rytter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiv Yggdrasil 24%, Nakskov 76%.
Locomotiv Yggdrasil - Nakskov 3:0

64e minuut.
Uldahl met een sublieme pass. Møllehave rent richting de bal. Rytter verovert de bal door een tackle van achteren. Holgersen is nu in balbezit. Holgersen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiv Yggdrasil 35%, Nakskov 65%.
Locomotiv Yggdrasil - Nakskov 3:0