Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Villa Nakskov
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 13.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Vadum is nu in balbezit. Vadum geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Terkelsen de bal onder controle te krijgen. Crone rent richting de bal. Crone draait met de bal, schiet en ... Bredal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa - Nakskov 0:1

4e minuut.
Åmose passt de bal met de wreef. Oppenheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppenheimer met een sublieme pass. Gravesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravesen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Foldkjær, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kragh-Jacobsen is nu in balbezit. Kragh-Jacobsen passt de bal met de wreef. Crone is nu in balbezit. Crone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Terkelsen kopt de bal weg. Grundtvig controleert de bal met de borst. Grundtvig probeert naar een medespeler te passen. Gravesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravesen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Åmose verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlefeldt is nu in balbezit. Ahlefeldt passt de bal zonder na te denken. Crone is nu in balbezit. Crone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gravesen is nu in balbezit. Foldkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravesen onderschept slim de pass. Gravesen haalt uit met een fantastische trap. Villumsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Villa - Nakskov 1:1

41e minuut.
Kold met een sublieme pass. Grundtvig probeert naar een medespeler te passen. Gravesen rent richting de bal. Gravesen haalt uit met een fantastische trap. Bondesen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Villa 45%, Nakskov 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Villa - Nakskov 1:1

76e minuut.
Espersen heeft problemen om de bal te vangen. Crone rent richting de bal. Espersen is nu in balbezit. Crone verovert de bal door een tackle van achteren. Crone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ahlefeldt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espersen. Ahlefeldt raakt geblesseerd tijdens het duel. Ahlefeldt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fuglsang heeft problemen om de bal te vangen. Crone is nu in balbezit. Crone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Christian Andersen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Randrup met de inworp. Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Åmose probeert naar een medespeler te passen. Crone rent richting de bal. Oppenheimer rent richting de bal. Crone bereikt de bal nog maar net als eerste. Crone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Villa 46%, Nakskov 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Villa - Nakskov 1:1