Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Langestrand FC Fisker
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Krogsgård heeft problemen om de bal te vangen. Wayne rent richting de bal. Fredsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredsted haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Langestrand - FC Fisker 0:1

12e minuut.
Møge kopt de bal weg. Fredsted is nu in balbezit. Davidsen rent richting de bal. Wayne verovert de bal door een tackle van achteren. Wayne schiet op doel. Lund bokst de bal weg.

22e minuut.
Knutzen geeft de bal voor. Inworp. Thrane met de inworp. Fredsted rent richting de bal. Fredsted geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Roden verovert de bal door een tackle van achteren. Roden met een sublieme pass. Davidsen met een sublieme pass. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ... Herskind bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Langestrand - FC Fisker 1:1

36e minuut.
Winding probeert de bal met de borst te controleren. Fredsted onderschept slim de pass. Fredsted passt de bal in één keer door. Wayne rent richting de bal. Wayne schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Langestrand 51%, FC Fisker 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Langestrand - FC Fisker 1:1

46e minuut.
Roden passt de bal met de wreef. Tychosen rent richting de bal. Rosenkrantz begaat een overtreding. Rosenkrantz krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Møge rent richting de bal. Møge geeft een hoge lob. Skousen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wayne verovert de bal door een tackle van achteren. Wayne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Thrane is nu in balbezit. Thrane met een sublieme pass. Wayne is nu in balbezit. Wayne haalt uit met een fantastische trap. Lund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Thrane geeft een hoge lob. Skousen probeert de bal aan de voet te houden. Macleod rent richting de bal. Wayne onderschept slim de pass. Wayne schiet op doel. Lund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kirkebye is nu in balbezit. Møge bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munk. Munk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Langestrand 36%, FC Fisker 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Langestrand - FC Fisker 1:1