Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baggiesforever Skive Sharks
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Lomholdt is nu in balbezit. Gaardsøe verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lomholdt. Lomholdt krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Gaardsøe rent richting de bal. Gaardsøe schiet op doel. Lomholdt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Josefsen krijgt zijn hoofd ertegen. Eg probeert de bal met de borst te controleren. Daugaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Staalgaard is nu in balbezit. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreassen verovert de bal door een tackle van achteren. Riskær Pedersen is nu in balbezit. Riskær Pedersen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Øbo met de inworp. Klausen is nu in balbezit. Gaardsøe onderschept slim de pass. Gaardsøe geeft de bal voor. Eg is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Inworp. Møller Christensen met de inworp. Gaardsøe rent richting de bal. Gaardsøe schiet op doel. Eg onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Toudahl geeft een hoge lob. Josefsen rent richting de bal. Josefsen draait met de bal, schiet en ... Eg probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Baggiesforever - Skive Sharks 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baggiesforever 47%, Skive Sharks 53%.
Baggiesforever - Skive Sharks 1:0

46e minuut.
Riskær Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaardsøe onderschept slim de pass. Josefsen rent richting de bal. Josefsen draait met de bal, schiet en ... Daugaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baggiesforever - Skive Sharks 2:0

59e minuut.
Daar is Staalgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartmann rent richting de bal. Hartmann passt de bal zonder na te denken. Riskær Pedersen is nu in balbezit. Riskær Pedersen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Heinemark met een sublieme pass. Riskær Pedersen is nu in balbezit. Mortensen rent richting de bal. Riskær Pedersen onderschept slim de pass. Riskær Pedersen schiet op doel. Lyhn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Josefsen rent richting de bal. Albrechtsen geeft een lange en hoge pass. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Riskær Pedersen verovert de bal door een tackle van achteren. Riskær Pedersen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riskær Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riskær Pedersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baggiesforever - Skive Sharks 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baggiesforever 56%, Skive Sharks 44%.
Baggiesforever - Skive Sharks 2:1