Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fisker Fischer FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Jørgensen is nu in balbezit. Møge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jørgensen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jørgensen neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fisker - Fischer FC 0:1

13e minuut.
Møge verovert de bal door een tackle van achteren. Møge probeert naar een medespeler te passen. Wayne is nu in balbezit. Wayne haalt uit met een fantastische trap. Torn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Olufsen met een snelle inworp. Rostrup rent richting de bal. Rostrup probeert naar een medespeler te passen. Schjødt rent richting de bal. Schjødt draait met de bal, schiet en ... Torn bokst de bal weg.

17e minuut.
Ravn passt de bal zonder na te denken. Nørgaard is nu in balbezit. Nørgaard geeft de bal voor. Ravn heeft problemen om de bal te vangen. Ravn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rostrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Wayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Olufsen is nu in balbezit. Wayne verovert de bal door een tackle van achteren. Wayne haalt uit met een fantastische trap. Torn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Bjørnmose zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jørgensen heeft problemen om de bal te vangen. Lenskov rent richting de bal. Jørgensen onderschept slim de pass. Jørgensen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jørgensen met een sublieme pass. Ravn rent richting de bal. Lenskov rent richting de bal. Ravn verovert de bal door een tackle van achteren. Ravn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Heintze onderschept slim de pass. Heintze geeft een hoge lob. Ravn rent richting de bal. Ravn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tychosen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fisker 51%, Fischer FC 49%.
FC Fisker - Fischer FC 0:1

49e minuut.
Asp rent richting de bal. Asp geeft een hoge lob. Gintberg probeert de bal aan de voet te houden. Wayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Wayne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Heintze kopt de bal weg. Lenskov is nu in balbezit. Lenskov passt de bal zonder na te denken. Ravn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nørgaard rent richting de bal. Nørgaard geeft de bal voor. Daar is Asp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravn rent richting de bal. Ravn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Olufsen rent richting de bal. Olufsen passt de bal zonder na te denken. Gintberg is nu in balbezit. Wayne onderschept slim de pass. Wayne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fisker - Fischer FC 1:1

66e minuut.
Bjørnmose met de inworp. Jørgensen is nu in balbezit. Jørgensen passt de bal met de wreef. Ravn rent richting de bal. Ravn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Svendstrup met een harde bal richting middenveld. Olufsen kopt de bal weg. Ravn is nu in balbezit. Ravn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fisker - Fischer FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fisker 46%, Fischer FC 54%.
FC Fisker - Fischer FC 1:2