Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vestersager Baggiesforever
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Gaardsøe speelt de bal door. Josefsen is nu in balbezit. Hansen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hansen krijgt een gele kaart. Josefsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaardsøe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Østerby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vestersager - Baggiesforever 0:1

9e minuut.
Kihlstedt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Øbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaardsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaardsøe probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vestersager - Baggiesforever 0:2

13e minuut.
Hede geeft een hoge lob. Inworp. Øbo met de inworp. Klungelig pakt Gaardsøe de bal. Gaardsøe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hedemark passt de bal met de wreef. Hede rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaardsøe. Gaardsøe krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kastrup geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ørnstrup de bal onder controle te krijgen. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaardsøe onderschept slim de pass. Gaardsøe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krogsgård met de inworp. Hede is nu in balbezit. Gaardsøe onderschept slim de pass. Gaardsøe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Staalgaard passt de bal in één keer door. Toudahl speelt de bal door. Kihlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaardsøe rent richting de bal. Gaardsøe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vestersager - Baggiesforever 0:3

32e minuut.
Hartmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bostedt komt het veld opgelopen.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Øbo met een snelle inworp. Staalgaard probeert naar een medespeler te passen. Josefsen is nu in balbezit. Josefsen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vestersager - Baggiesforever 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vestersager 58%, Baggiesforever 42%.
FC Vestersager - Baggiesforever 0:4

73e minuut.
Gaardsøe met een sublieme pass. Kastrup rent richting de bal. Josefsen is nu in balbezit. Josefsen draait met de bal, schiet en ... Østerby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vestersager - Baggiesforever 0:5

80e minuut.
Bostedt passt de bal in één keer door. Handrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrup passt de bal zonder na te denken. Rosendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendahl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lyhn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Gaardsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaardsøe passt de bal in één keer door. Josefsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Josefsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vestersager - Baggiesforever 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vestersager 65%, Baggiesforever 35%.
FC Vestersager - Baggiesforever 0:6