Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baggiesforever Carlsberg Legends
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Bostedt probeert naar een medespeler te passen. Mortensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortensen geeft de bal voor. Gaardsøe is nu in balbezit. Gaardsøe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baggiesforever - Carlsberg Legends 1:0

24e minuut.
Josefsen is nu in balbezit. Gaardsøe rent richting de bal. Ødelyng verovert de bal door een tackle van achteren. Josefsen rent richting de bal. Josefsen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Riis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Richter kopt de bal weg. Toudahl probeert de bal aan de voet te houden. Alomar met een sublieme pass. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Øbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Køhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Øbo verovert de bal door een tackle van achteren. Øbo geeft de bal voor. Josefsen springt en kopt de bal. Riis bokst de bal weg.

44e minuut.
Køhler rent richting de bal. Josefsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Køhler begaat een overtreding. Køhler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baggiesforever 45%, Carlsberg Legends 55%.
Baggiesforever - Carlsberg Legends 1:0

54e minuut.
Gaardsøe rent richting de bal. Richter is nu in balbezit. Gaardsøe verovert de bal door een tackle van achteren. Gaardsøe met een sublieme pass. Daar is Paulsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Jacobsen Bolvig passt de bal in één keer door. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard is nu in balbezit. Sommer onderschept slim de pass. Sommer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mortensen geeft de bal voor. Gaardsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Josefsen de bal. Gaardsøe is nu in balbezit. Gaardsøe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baggiesforever 38%, Carlsberg Legends 62%.
Baggiesforever - Carlsberg Legends 1:0