Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carlsberg Legends Baggiesforever
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Møller Christensen kan de bal niet met de borst controleren. Gadsby is nu in balbezit. Gadsby passt de bal in één keer door. Jacobsen Bolvig rent richting de bal. Jacobsen Bolvig geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Staalgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Toudahl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toudahl krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bøggild is nu in balbezit. Staalgaard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bøggild. Staalgaard roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Staalgaard kan niet meer verder spelen. Bostedt komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Dethlefsen de bal onder controle te krijgen. Josefsen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dethlefsen. Dethlefsen krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaardsøe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Richter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Richter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Carlsberg Legends - Baggiesforever 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carlsberg Legends 42%, Baggiesforever 58%.
Carlsberg Legends - Baggiesforever 1:0

59e minuut.
Gaardsøe verovert de bal door een tackle van achteren. Gadsby is nu in balbezit. Gaardsøe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaardsøe krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Ødelyng is nu in balbezit. Ødelyng geeft een hoge lob. Gadsby met een sublieme pass. Klungelig pakt Gaardsøe de bal. Gaardsøe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Øbo geeft een hoge lob. Alomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alomar geeft een lange en hoge pass. Bøggild rent richting de bal. Bøggild schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lundgren geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Køhler met de inworp. Alomar is nu in balbezit. Alomar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carlsberg Legends 45%, Baggiesforever 55%.
Carlsberg Legends - Baggiesforever 1:0