Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baggiesforever Fischer FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten average
hopeless Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Gaardsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Heintze onderschept slim de pass. Bostedt onderschept slim de pass. Gaardsøe is nu in balbezit. Gaardsøe draait met de bal, schiet en ... Torn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Olufsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Olufsen geeft een hoge lob. Daar is Lundgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravn is nu in balbezit. Ravn haalt uit met een fantastische trap. Lyhn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lundgren rent richting de bal. Ravn onderschept slim de pass. Ravn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baggiesforever - Fischer FC 0:1

12e minuut.
Heintze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostedt verovert de bal door een tackle van achteren. Bostedt passt de bal met de wreef. Josefsen is nu in balbezit. Josefsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Vestbjerg rent richting de bal. Vestbjerg geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Toudahl de bal onder controle te krijgen. Ravn is nu in balbezit. Ravn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Feinschmecker geeft een lange en hoge pass. Vestbjerg rent richting de bal. Gaardsøe onderschept slim de pass. Gaardsøe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baggiesforever - Fischer FC 1:1

35e minuut.
Gaardsøe verovert de bal door een tackle van achteren. Gintberg verovert de bal door een tackle van achteren. Gintberg geeft de bal voor. Ravn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Heintze rent richting de bal. Møller Christensen verovert de bal door een tackle van achteren. Møller Christensen geeft een lange en hoge pass. Josefsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Josefsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baggiesforever 51%, Fischer FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baggiesforever - Fischer FC 1:1

49e minuut.
Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gintberg de bal. Josefsen is nu in balbezit. Josefsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Toudahl met de inworp. Øbo geeft een hoge lob. Josefsen is nu in balbezit. Josefsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bjørnmose probeert naar een medespeler te passen. Ravn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jørgensen rent richting de bal. Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lundgren de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gammeltoft Hansen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mortensen de bal. Jørgensen is nu in balbezit. Jørgensen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mortensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jørgensen onderschept slim de pass. Jørgensen speelt de bal door. Ravn rent richting de bal. Ravn draait met de bal, schiet en ... Lyhn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard geeft een lange en hoge pass. Feinschmecker rent richting de bal. Josefsen onderschept slim de pass. Josefsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baggiesforever 60%, Fischer FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baggiesforever - Fischer FC 1:1