Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fischer FC Baggiesforever
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gaardsøe is nu in balbezit. Ravn verovert de bal door een tackle van achteren. Jørgensen is nu in balbezit. Ravn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravn draait met de bal, schiet en ... Lyhn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fischer FC - Baggiesforever 1:0

4e minuut.
Gaardsøe onderschept slim de pass. Olufsen rent richting de bal. Gaardsøe onderschept slim de pass. Gaardsøe schiet op doel. Torn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Olufsen is nu in balbezit. Olufsen probeert naar een medespeler te passen. Toudahl rent richting de bal. Bjørnmose verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørnmose geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Gammeltoft Hansen de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gaardsøe rent richting de bal. Jørgensen verovert de bal door een tackle van achteren. Jørgensen passt de bal met de wreef. Ravn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravn haalt uit met een fantastische trap. Lyhn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ravn is nu in balbezit. Ravn draait met de bal, schiet en ... Lyhn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fischer FC - Baggiesforever 2:0

15e minuut.
Josefsen heeft problemen om de bal te vangen. Jørgensen is nu in balbezit. Josefsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaardsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaardsøe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fischer FC - Baggiesforever 2:1

27e minuut.
Staalgaard rent richting de bal. Olufsen verovert de bal door een tackle van achteren. Olufsen speelt de bal door. Ravn rent richting de bal. Ravn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fischer FC - Baggiesforever 3:1

28e minuut.
Nørgaard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Due komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Feinschmecker rent richting de bal. Feinschmecker geeft een lange en hoge pass. Staalgaard kopt de bal weg. Klungelig pakt Josefsen de bal. Josefsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Torn met een harde bal richting middenveld. Olufsen heeft problemen om de bal te vangen. Gaardsøe rent richting de bal. Gaardsøe draait met de bal, schiet en ... Gintberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fischer FC - Baggiesforever 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fischer FC 60%, Baggiesforever 40%.
Fischer FC - Baggiesforever 3:2

61e minuut.
Olufsen verovert de bal door een tackle van achteren. Olufsen speelt de bal door. Lundgren is nu in balbezit. Ravn verovert de bal door een tackle van achteren. Ravn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Staalgaard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bostedt komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hartmann is nu in balbezit. Jørgensen onderschept slim de pass. Jørgensen passt de bal met de wreef. Ravn rent richting de bal. Ravn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fischer FC - Baggiesforever 4:2

82e minuut.
Feinschmecker is nu in balbezit. Feinschmecker passt de bal in één keer door. Gaardsøe kan de bal niet met de borst controleren. Josefsen rent richting de bal. Josefsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fischer FC 31%, Baggiesforever 69%.
Fischer FC - Baggiesforever 4:2