Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Langestrand Carlsberg Legends
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Krogsgård kopt de bal weg. Klungelig pakt Davidsen de bal. Davidsen geeft een lange en hoge pass. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Davidsen rent richting de bal. Davidsen geeft een lange en hoge pass. Ødelyng bereikt de bal nog maar net als eerste. Munk onderschept slim de pass. Munk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dethlefsen speelt de bal door. Daar is Sommer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krogsgård rent richting de bal. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Køhler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brun met een snelle inworp. Munk rent richting de bal. Munk schiet op doel. Riis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Langestrand - Carlsberg Legends 1:0

43e minuut.
Daar is Køhler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Køhler geeft de bal voor. Skousen kan de bal niet met de borst controleren. Bøggild is nu in balbezit. Bøggild draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Langestrand - Carlsberg Legends 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Langestrand 59%, Carlsberg Legends 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Langestrand - Carlsberg Legends 1:1

52e minuut.
Paulsen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mogensen met de inworp. Klungelig pakt Munk de bal. Munk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mogensen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wagner komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sommer rent richting de bal. Bøggild bereikt de bal nog maar net als eerste. Skousen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bøggild raakt geblesseerd tijdens het duel. Bøggild neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Rosenkrantz speelt de bal door. Munk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dethlefsen. Dethlefsen krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Gadsby met de inworp. Blachman is nu in balbezit. Winding maakt een afschuwelijke overtreding. Blachman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Blachman kan niet meer verder spelen. Bostedt komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Brun is nu in balbezit. Alomar verovert de bal door een tackle van achteren. Alomar probeert naar een medespeler te passen. Bøggild is nu in balbezit. Bøggild haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Langestrand 56%, Carlsberg Legends 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Langestrand - Carlsberg Legends 1:1