Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vestersager FC Fisker
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Klungelig pakt Rosendahl de bal. Rostrup rent richting de bal. Rosendahl onderschept slim de pass. Handrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrup draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Hede is nu in balbezit. Thrane onderschept slim de pass. Thrane geeft de bal voor. Wayne is nu in balbezit. Wayne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vestersager - FC Fisker 0:1

34e minuut.
Hede probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lenskov rent richting de bal. Met opzet legt Krogsgård zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Krogsgård naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostrup rent richting de bal. Rostrup speelt de bal door. Wayne rent richting de bal. Wayne draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vestersager - FC Fisker 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vestersager 36%, FC Fisker 64%.
FC Vestersager - FC Fisker 0:2

48e minuut.
Herskind geeft een lange en hoge pass. Wayne is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Møge. Wayne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ørnstrup zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tychosen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vestersager - FC Fisker 1:2

65e minuut.
Rostrup probeert de bal aan de voet te houden. Wayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Wayne rent richting de bal. Rostrup is nu in balbezit. Rostrup draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Møge passt de bal in één keer door. Kihlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thrane schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thrane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vestersager 64%, FC Fisker 36%.
FC Vestersager - FC Fisker 1:2