Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fisker FC Vestersager
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Krogsgård kopt de bal weg. Hansen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wayne is nu in balbezit. Wayne haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hedemark de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Hedemark de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rostrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rosendahl de bal. Rosendahl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Møge probeert de bal aan de voet te houden. Herskind is nu in balbezit. Kirkebye is nu in balbezit. Handrup onderschept slim de pass. Handrup haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fisker 58%, FC Vestersager 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Fisker - FC Vestersager 0:0

50e minuut.
Hansen passt de bal zonder na te denken. Toudahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Toudahl geeft de bal voor. Rosendahl is nu in balbezit. Rosendahl haalt uit met een fantastische trap. Svendstrup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Hedemark passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Østerby de bal. Wayne rent richting de bal. Wayne schiet op doel. Østerby probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Herskind rent richting de bal. Herskind geeft een hoge lob. Inworp. Toudahl met de inworp. Handrup geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Handrup geeft een lange en hoge pass. Schjødt kopt de bal weg. Klungelig pakt Møge de bal. Hansen is nu in balbezit. Hansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fisker - FC Vestersager 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fisker 63%, FC Vestersager 37%.
FC Fisker - FC Vestersager 0:1